A verseny

 

base camp


Periódus: 2010. augusztus 11.-15.
Helyszín: Kelemen és Görgényi Havasok
Alaptábor: Szováta

Csapatok száma: haladók 8, kezdők 14

 


Az idei CA-n készült riportot megtekinthető:

http://www.youtube.com/watch?v=GrIy-1TkbfQ

Versenypróbák kategóriák szerint:

Haladók

gyalogtúra : 72 km

kerékpártúra: 110 km

kötélpróbák: kötélen való ereszkedés, flying fox

Amatőrök

gyalogtúra : 53 km

kerékpártúra: 1o6 km

kötélpróbák: kötélen való ereszkedés, flying fox

 


“A hajó biztonságban van a kikötőben, de a hajókat nem ezzel a céllal építik …”A Kárpáti Kalandverseny egy klasszikus 3 napos kalandverseny, és arra hivatott, hogy összehozzon azonos érdeklődésű embereket, lehetőséget adjon arra, hogy kipróbálják magukat számtalan outdoor tevékenységben és közben megismerjék Románia természeti adottságait, vad szépségét.

Mindannyian szeretjük a kalandot és a kihívást

Gyakran kérdezzük önmagunktól a következőket: Mennyire tágíthatóak egyéni határaink? Mire vagyunk képesek? Hogyan találunk megoldást extrém helyzetekben?

A romániai Outward Bound szervezésében évente megrendezett Kárpáti Kalandversenyen ezekre a kérdésekre kaphatod meg a választ.

Tágítani a határokat

A kalandverseny nem csak fizikai megpróbáltatás – habár igénybe veszi a tüdőt, szívet, lábat – ugyanannyira szellemi, érzelmi, valamint lelki küzdelem is.

A csapatról szól

Arról, hogy gyakran kilépve a kényelmi zónádból, félreteszed az önzést, meghallgatod a többieket és a csapat érdekeit részesíted előnyben. Arról, hogy helyesen cselekszel, és ezáltal a csapatot erősíted.

Ahhoz, hogy célba érjen, számtalan próbát kell teljesítenie a csapatnak. Lesz hegyi túra és tájékozódás, hegyi kerékpározás, ereszkedés, barlangászás, tutajozás.

Az elöző kiadásokkal kapcsolatos információkért kattints az oldal bal oldalán található évszámokra. Ha pedig a 2010-es Kárpáti Kalanadverseny érdekel, akkor olvasd el a következő oldalakat, és iratkozz fel a Kárpáti Kalandverseny Hírlapjára, amelyben havonta olvashatod a versennyel kapcsolatos aktuális információkat.