Competiția

 

base camp

 

Locaţia: M-ţii Călimani şi M-ţii Gurghiului
Perioada: 11-15 august 2010
Tabăra de bază: Sovata

Numărul echipelor: avansaţi 8, amatori 14

 

 

 

Reportajul despre Carpathian Adventure 2010 poate fi urmarit la:

http://www.youtube.com/watch?v=GrIy-1TkbfQ

Probele competiţiei conform categorii:

Avansaţi

tură montană: 72 km

tură de ciclism montan: 11o km

probe de corzi: rapel, tiroliană

 

Amatori

tură montană: 53 km

tură de ciclism montan: 1o6 km

probe de corzi: rapel, tiroliană

 

“Vaporul este în siguranţă în port, dar nu cu acest scop se construiesc vapoarele …”


 

Carpathian Adventure este o competiţie de aventură clasică de trei zile, prin care se cunosc oameni, se încheagă echipe, se leagă prietenii, se întrec în numeroase activităţi outdoor şi în tot acest timp au parte de frumuseţea şi sălbăticia naturii din România.

Ne place aventura si ne plac provocările

Deseori ne întrebăm: Care sunt limitele noastre? De ce suntem capabili? Cum ne comportăm şi cum rezolvăm situaţii extreme? La competiţia Carpathian Adventure organizată de Outward Bound Romania şi Perpetuum Mobile găseşti răspuns la astfel de întrebari.

A lărgi limitele

Carpathian Adventure nu este doar o încercare fizică – deşi solicită plămânii, picioarele, articulaţiile – bătălia se dă şi la nivel mental, emoţional şi spiritual.

Este vorba despre echipă

La acest concurs deseori trebuie să iesi din zona ta de confort. Asta înseamnă că pui la o parte egoismul în beneficiul echipei, fiindcă poţi ajuta în foarte multe feluri.

Veţi concura în numeroase discipline outdoor pentru a ajunge la linia de sosire, cum ar fi tura montană, tura de bicicletă, probe de alpinism şi speologie, construire de plută şi plutărit.

Pentru mai multe informaţii despre ediţiile anterioare poţi citi rapoartele acestora accesând anul din partea stânga a acestei pagini. Dacă doreşti să afli informaţii despre Carpathian Adventure 2010 citeşte cu atenţie paginile următoare şi abonează-te la newsletter, pentru a primi informaţii lunar despre competiţie.