Fără categorie

5 lucruri pe care NU stiai ca un copiator second hand poate sa le faca pentru afacerea ta

In mod evident, copiatoarele sunt utile pentru a face copii de documente. Dar, stiati ca echipamentele moderne, copiatoarele de ultima generatie (cum este copiator konica minolta c257i) pot face si multe alte lucruri excelente pentru afacerea dumneavoastra?

Sa spunem drept: copiatoarele de birou nu sunt tehnologia aflata in topul nimanui. In definitiv, calculatoarele si smartphone-urilor sunt mult mai impresionante. Cu toate acestea, copiatoarele au un rol urias in fluxurile de lucru ale unei firme. Desi toata lumea incearca o trecere cat mai mare spre online (facturi si contracte online, oferte si alte materiale in format digital), sunt foarte multe situatii cand afacerile au nevoie uriasa de hartii printate.

Iata cateva lucruri pe care probabil nu stiati ca le puteti face cu un copiator.

  1. Un copiator performant poate fi folosit pentru scanare, imprimare, trimitere fax si copiere

Copiatoarele nu sunt doar xeroxuri si multiplicatoare de foi la secunda. Dispozitivele functionale fac putin din toate cele prezentate mai sus si o fac intr-un mod excelent.

  1. Cu ajutorul unui copiator performant poti crea fisiere PDF

Doriti sa faceti o copie a unui document, dar fara sa-l printati si sa irositi hartie? Copiatorul va poate ajuta din acest punct de vedere. Cu ajutorul functiei de creare PDF, puteti copia orice continut in format digital – PDF, fara sa consumati hartie sau tus.

  1. Copiatoarele se pot conecta la WI-Fi

Wi-Fi face posibila functionarea mai buna, mai inteligenta si mai rapida a unui copiator. De asemenea, va permite sa utilizati aplicatii de productivitate direct de pe dispozitiv.

  1. Copiatoarele joca un rol important in solutiile de securitate existente

Avand o serie de caracteristici de securitate incorporate plus o multime de solutii care functioneaza mana in mana cu procedurile existente, copiatoarele de birou reprezinta un punct forte si nu o vulnerabilitate.

  1. Un copiator va ajuta sa gestionati un volum mare de documente intr-un mod foarte simplu

Copiatoarele de birou sunt excelente pentru gestionarea documentelor importante dintr-un birou. Utilizand instrumente de eficienta incorporate si sarcini automate, va puteti transforma copiatoarele de birou in motoare puternice pentru gestionarea documentelor.

Inchiriere imprimante si copiatoare second hand – Cea mai buna solutie pentru afaceri

Achizitionarea unui copiator nou si performant nu este intotdeauna o idee buna pentru afaceri, mai ales pentru cele mici. Asta pentru ca investitia este una foarte mare si costurile de intretinere pot iesi usor de sub control. In plus, nu stiti exact ce va asteapta viitorul in climatul de afaceri. De aceea, serviciile de inchiriere copiatoare second hand sunt o alternativa care merita avuta in vedere in orice etapa a dezvoltarii unei afaceri.

Pe siteul celor de la Ecopier poti inchiria acum simplu si rapid copiatoare second hand perfect functionale, cum ar fi copiator konica minolta bizhub c287 second hand si alte sisteme de printare Konica Minolta. Tarifele sunt avantajoase, puteti inchiria un copiator exact pentru perioada in care aveti nevoie si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la mentenanta sau defectiuni.