Fără categorie

Brasoveanule, de cate ori a vazut rasaritul la mare?

Stim ca te-ai trezit cu noaptea-n cap macar o data-n concediu ca sa vezi cum se ridica soarele dintre valuri si sa publici si tu nelipsita poza pe facebook si insta. Dar asta nu se pune. Noi vorbim despre spontaneitatea aia cand te trezesti marti noapte ca vrei sa dai o fuga la mare, sa stai in tacere pe nisip dis de dimineata si apoi sa pleci energizat catre o noua zi de munca tocmai acasa la Brasov.

Condusul unui motor iti permite mai degraba asta. Nu zice nimeni ca nu poti face asta si cu masina, dar pe cuvant de onoare ca nu e acelasi lucru. Si doar pentru asta si merita sa iti bati capul sa iti iei permis de conducere categoria A. Te miri ca am zis ca e bataie de cap? Am fi ori nebuni, ori mincinosi sa iti spunem ca e usor, simplu de-a dreptul, joaca de copii, floare la ureche sau mai stim noi cum. Oricum te-ai prinde de la prima lectie ca ai fost mintit si care-i rostul, pana la urma? 

Conteaza mult sa faci scoala intr-un loc ok, cu oamenii potriviti. Deci nu te decide dand click doar pe un link din multitudinea de rezultate generate cand ai cautat  Scoala de șoferi Brașov instructorultau.ro , pentru ca asa cum nu e simplu sa inveti sa mergi cu motorul, nu e simplu nici sa alegi cine te invata sa faci asta. Ia-ti timp sa compari lucrurile cum trebuie si alege fara vreo influenta externa, pana la urma influenta nu o sa fie cu tine pe motor..

Apoi sterge din minte tot ce credeai ca stii despre condus, cu atat mai mult despre condusul unei motociclete, pentru ca instructorul ala nu e degeaba instructor, stie mai multe si mai bine decat ai auzit tu de pe la prieteni, ai vazut pe youtube sau ai citit pe forumuri. E musai sa ai incredere in omul asta, pentru ca practic in mainile lui, care le invata pe ale tale, iti pui viata. Si asta e un abandon asumat pe care vrei sa il securizezi cu cele mai solide cunostinte si cele mai relevante experiente practice. 

Nu o sa scapi niciodata de tremurul acela din stomac, nici dupa examen, nici dupa ce vei fi condus o gramada. Pentru ca el face parte din experienta condusului unei motociclete, este semnul ca esti cu adevarat treaz si prezent, ca nu te-a luat valul si ca esti omul caruia ii pasa cu adevarat de el insusi si de ceilalti. Now enjoy the ride!