Fără categorie

Cat costa un apartament cu 3 camere in Drumul Taberei?

Iata cateva informații generale despre piața imobiliară și despre zonele rezidențiale din Drumul Taberei.

Cât costă în medie un apartament cu 3 camere în Drumul Taberei?

Informatiile au fost comparate inclusiv cu portalul de anunturi si mica publicitate ivu.ro!Drumul Taberei, situat în sectorul 6 al Bucureștiului, este un cartier rezidențial în plină dezvoltare, cunoscut pentru infrastructura sa modernă și diversitatea ofertei de locuințe. În acest articol, vom discuta despre costul mediu al unui apartament cu 3 camere în această zonă, luând în considerare diverse factori care pot influența prețurile imobiliare.

Piața imobiliară în Drumul Taberei: Drumul Taberei a trecut printr-o dezvoltare semnificativă în ultimii ani, oferind o gamă variată de apartamente și facilități pentru locuitori. Această zonă este cunoscută pentru parcurile sale, accesibilitatea bună către alte zone ale orașului și pentru dezvoltarea continuă a infrastructurii.

Costul unui apartament cu 3 camere în Drumul Taberei: Costul unui apartament cu 3 camere în Drumul Taberei poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi amplasarea exactă, etajul, suprafața utilă, calitatea construcției și facilitățile disponibile. De asemenea, cererea și oferta pe piață pot influența prețurile.

În general, prețurile apartamentelor cu 3 camere în Drumul Taberei pot începe de la un nivel accesibil, dar pot varia considerabil în funcție de criteriile menționate mai sus. În mod normal, apartamentele situate în zonele mai centrale, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, facilități și parcuri, pot avea prețuri mai ridicate decât cele din zonele periferice.

Pentru a obține o idee mai clară a prețurilor curente și a ofertelor disponibile în Drumul Taberei, este recomandat să consultați site-uri specializate în imobiliare sau să luați legătura cu agenți imobiliari locali, care pot oferi informații actualizate și personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Drumul Taberei este o zonă în plină dezvoltare, care oferă o varietate de opțiuni rezidențiale pentru locuitori. Costul unui apartament cu 3 camere poate varia în funcție de diferiți factori, precum amplasarea, suprafața utilă, calitatea construcției și facilitățile disponibile. Pentru a obține informații precise și actualizate cu privire la prețurile imobiliare în Drumul Taberei, este recomandat să consultați site-uri specializate sau să luați legătura cu agenți imobiliari locali, care pot oferi asistență în găsirea unei proprietăți care să se potrivească bugetului și preferințelor dumneavoastră.

Daca cauti un apartament cu 3 camere, intr-o zona decenta, langa toate mijloacele de transport, poti alege un apartament in zona Drumul Taberei. Aici preturile sunt in scadere, insa zona este in dezvoltare: metrou, parc nou – in reabilitare, multe magazine, piata ieftina, scoli de top si gradinite. Insa, cel mai important lucru: zona verde si lipsita de poluare fonica, fiind deja cunoscute testele efectuate: cei mai putini decibeli, intr-un oras tot mai agitat. Pentru un apartament de 3 camere in aceasta zona, pretul mediu este undeva la 86.000 euro, potrivit anunturilor de pe site-urile de specialitate.