Fără categorie

Cel mai frumos buchet de mireasă pentru un eveniment unic în viața ta

Ziua nunții este ziua pe care vei dori cu siguranță să o menții vie în amintirile tale de peste ani și ani. Fiecare detaliu din această zi contează, iar florile pe care le alegi nu fac excepție de la acest lucru. Buchetul de mireasă completează în mod perfect ținuta de poveste pe care o ai, așadar acesta trebuie să fie unic, deosebit, exact ceea ce ai visat o viață întreagă. Lasă-ți imaginația să se exprime în cel mai frumos mod și alege buchetul de mireasă care să marcheze în mod inedit acest eveniment unic din viața ta.

Alege paleta de culori potrivită pentru buchetul de mireasă

Unul dintre primele aspecte pe care trebuie să le pui la punct atunci când alegi unul dintre modelele de buchete mireasa care să reprezinte perfecțiunea este reprezentat de culorile pe care trebuie să le aibă acesta. Paleta de culori din buchetul de mireasă se referă la toate culorile pe care dorești ca acesta să le aibă, iar această alegere se face în primul rând în funcție de tematica evenimentului, de culoarea rochiei de mireasă sau de culoarea rochiilor pe care le au domnișoarele de onoare.

Alege florile de sezon pentru buchetul de mireasă

Și florile, ca și fructe, sunt sezoniere. Chiar și pentru buchetul de mireasă este recomandat să alegi flori de sezon, astfel încât buchetul pe care îl porți să marcheze în cel mai frumos și potrivit mod evenimentul special din viața ta. Chiar și costurile acestuia vor fi mai mici dacă faci o astfel de alegere. Odată ce ai fixat paleta de culori pe care o preferi, caută florile de sezon pe care ai putea să alegi, apoi vorbește cu artistul florar care îți va pregăti buchetul și fă combinațiile potrivite pentru un buchet de mireasă personalizat realizat într-una din numeroasele florării online bucurești.

Alege forma și stilul preferate pentru buchetul de mireasă

Nu numai florile pe care le conține buchetul de mireasă contează, ci și dimensiunea și forma acestuia. Dat fiind că buchetul se află în centrul atenției, acesta trebuie să aibă forma, dimensiunea și stilul potrivite – altfel spus, acesta trebuie să fie proporțional cu rochia pe care o vei purta, astfel încât ținuta să fie una desăvârșită. De exemplu, pentru o rochie de sirenă, alege un buchet de flori mai mic, rotund, în timp ce pentru o rochie de mireasă cu crinolină, poți alege un buchet de flori cu formă alungită. Poți alege buchetul de flori într-un stil structurat, clasic, tradițional sau într-un stil neconvențional, nestructurat. Ia în considerare stilul rochiei atunci când alegi stilul buchetului și definește de la bun început cât de generos sau de simplist dorești să fie buchetul de mireasă pe care îl vei avea în cea mai frumoasă zi din viață.

Înainte de a face alegerea finală, nu uita să alegi floraria online care îți poate oferi o notă personalizată buchetului de mireasă, deoarece acesta este unul dintre cele mai importante aspecte care vor contribui la obținerea unui buchet de flori deosebit.