Fără categorie

Cum este o casa modulara? Si de ce este o tendinta globala?

Cand vorbim despre case modulare, ne referim cu adevarat, in general, la case prefabricate. In prezent, acest tip de constructie, care este departe de constructia traditionala, a devenit popular in intreaga lume, inclusiv in Mexic. Acest tip de constructie se face intr-un atelier, modulele sau sectiunile casei sale sunt fabricate in serie, producand diferite parti ale caselor care sunt ulterior transferate pe terenul unde va merge casa, pentru instalarea si asamblarea lor finala. Aceasta metoda de constructie reduce considerabil costurile si are un consum mai mic de energie.

Daca doriti sa cumparati o casa de acest tip, trebuie sa tineti cont de cateva avertismente importante; detalii care va vor raspunde la orice intrebari cu privire la acest model de constructie inainte de a lua o decizie importanta, cum ar fi cumpararea uneia dintre aceste case modulare prefabricate. In aceasta carte de idei veti cunoaste argumentele despre beneficiile si dezavantajele pe care le puteti avea cumparand unul dintre ele.

Costurile unei case modulare

Cu aceasta tehnica de constructie puteti economisi intre 15% si 40% mai putin decat cu o constructie traditionala. In scurt timp te poti muta intr-o casa solida, facuta pe placul tau, avand un cost mai mic decat una in aceleasi conditii de dimensiuni si usurinta in functionare, de constructie traditionala. Casele modulare sunt mult mai ieftine decat casele cu o constructie traditionala deoarece necesita in special mult mai putin timp la partea constructiei.

Varietatea modelelor unei case prefabricate modulare

Proiectele unei case modulare depind de tipul de material cu care este construita, fie ca este vorba de beton, otel, lemn, piatra sau containere. Tipul de teren si orografia acestuia sunt importante, precum si caracteristicile casei in ceea ce priveste durabilitatea acestuia. Proiectantul casei poate adapta casa in functie de stilul dorit de client minimalist, colonial, clasic, modern, veti avea intotdeauna o mare varietate de modele care pot fi adaptate stilului dumneavoastra.

Cum este configuratia unei case modulare?

Multi oameni cred ca locuintele fabricate sunt la fel si ca nu pot fi personalizate astfel incat sa existe diferente intre ele, ceea ce nu este adevarat; Modulele unei case cu acest tip de constructie sunt asamblate in moduri diferite, unele una langa alta sau una langa alta, oferind astfel diverse forme care vin sa personalizeze o casa in functie de nevoile si gusturile clientului. Designerii acestor case iti pot arata diverse modele si poti sa-l alegi pe cel cu care te simti cel mai identificat, precum casa la care ai visat mereu.

Acest sistem este rapid de construit deoarece este practic un ansamblu de sectiuni construite anterior si in doua sau trei saptamani il puteti avea gata pentru a va muta. Este important sa retineti ca materialele utilizate sunt de cea mai inalta calitate, astfel incat detaliile sa fie perfecte.

Care sunt avantajele caselor modulare?

Cel mai important lucru este transportul de la atelier la terenul unde casa va fi asamblata permanent. Daca sectiunile sunt mari, acesta trebuie adaptat la tipul de transport care va fi utilizat, care poate fi rezolvat. Daca aceasta casa este instalata intr-un condominiu de case construite dupa sistemul traditional, va exista intotdeauna aceasta comparatie, deoarece aceste case prefabricate pot fi considerate de calitate mai scazuta si asta i-ar afecta castigul de capital. Cum poti contracara aceasta situatie? Cautarea unui constructor de acest tip de case care are experienta, este recunoscuta si casele lor sunt de cea mai inalta calitate.

Cat va dura acest tip de constructie?

Daca s-au respectat toate standardele adecvate pentru acest tip de constructie, cu o intretinere rezonabila a casei utilizate, aceasta casa poate avea o durata de viata utila de 60 de ani. Exista factori care pot face acest timp mai putin, cum ar fi tipul de climat din regiunea in care va aflati; avand mare grija cu calitatea materialelor utilizate in constructia sa si atat cu finisajele exterioare, cat si cele interioare