Fără categorie

Cum sa conturezi un look potrivit pentru TikTok

In ziua de astazi multe persoane folosesc platforma TikTok, unde atat copiii, caat si adultii creaza continut vizual pe diferite tematici. Totusi, majoritatae creatorilor si-au conturat un look, care in ziua de astazi a devenit reprezentativ pentru platforma, dar si pentru noua generatie de tineri. Pentru a contura un astfel de look nu este nevoie de prea mult effort, iar tinerii pot opta pentru diferite piese care se regasesc in comert.

In cazul in care si tu doresti sa iti creezi un look potrivit pentru contul tau de TikTok, astfel incat sa atragi atentia audientei, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in piese vestimentare precum:

  1. Hanorace

Printre cele mai utilizate piese care se regasesc in garderoba TikTok-erilor din inrteaga lume se numara diferite branduri si modele de hanorace. De cele mai multe ori acestea sunt supradimensionate, prezinta culori pastelate, extrem de placute din punct de vedere vizual. Mai mult, acestea pot fi colorate chiar si in culori neutre, precum alb si negru sau pot prezenta diferite tipuri de patternuri, care scoata in evidenta piesa.

Indiferent de produsul ales, este important de stiut ca hanoracele sunt piese care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba deoarece este o piesa ce se potiveste in orice mix de articoe vestimentare fiind extrem de utilizat in diferite stiluri. De altfel, acesta nu trebuie accesorizat intr-un anume fel, deoarece in sine, prin forma si aspect, hanoracul este o piesa care iese foarte usor in evidenta in tinuta ta.

  1. Borsete

In prezent, borsetele sunt articole des utilizate in outfiturile tinerilor, datorita faptului ca sunt extrem de practice si totodata au un aspect extrem de placut. Deseori, borsetele sunt confectionate din materiale rezistente, cu un aspect extrem de placut, care poate iesi foarte usor in evidenta, in cadrul oricarei tinute, indiferent de stilul abordat. Mai mult, pe piata se gasesc numeroase tipuri de borsete, colorate in nuante vii, puternice si placute, iar gama de produse este extrem de variata. Se pot achizitiona inclusiv produse care au diferite forme, iar in interior exista anumite compartimente, pentru a fi mult mai usor de utilizat.

De altfel, borsetele prezinta destul spatiu in interior, pentru a fi depozitate aici diferite produse, inclusiv  bunuri valoroase precum portofelul si telefonul. In acest mod, vei putea asigura siguranta bunurilor tale preferate, precum si a celor mai importante documente, anume buletin si pasaport.

  1. Salopete

In prezent salopetele sunt articole apreciate de majoritatea persoanelor, datorita faptului ca au un aspect extrem de dragut care se poate potrivii cu orice tip de imbracaminte. Vei pute sa folosesti salopete atat in cazul tinutelor classy cat si in cazul celor casual, datorita faptului ca outfitul final va arata impecabil si incredibil. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi o salopeta care sa aiba dimensiunile potrivite, precum si colori care se regasesc deja in garderoba ta. In acest mod vei avea posbilitatea sa creezi mixuri vestimentare reusite, pe care sa le afizezi in public, in cadrul oricarui eveniment.

  1. Jeansi

Jeansii supradimensionati au revenit in trend, mai ales in ultima perioada. Mai mult, pentru a contura diferite tinute sunt folositi doar jeansii cu talie inalta, care sa fie lungi, astfel incat sa fie purtati cu platforme. In ceea ce priveste culoarea, pe piata se regasesc numeroase tonuri de albastru, negru sau chiar maro, iar persoanele pasionate de fashion pot alege dintr-o gama larga si variata de produse.

In cazul jeansilor, acestia pot fi purtati de oricine, indiferent de inaltime sau de tipul de silueta, deoarece piesa va socate in evidenta atuurile fiecarei persoane in parte, iar aspectul per total va arata impecabil.