Fără categorie

De ce merita sa investesti in piese drujba Stihl originale?

Profesionistii in silvicultura si din domeniul forestier cunosc in detaliu importanta unor sisteme de componente si piese de drujba Stihl. Calitatea acestora, precum si inovatia tehnologica aduc multiple avantaje care contribuie la obtinerea performantelor de top de fiecare data!

Stihl este o companie producatoare de motoutilaje din Germania, numarandu-se, in prezent, printre cele mai apreciate la nivel mondial. Inceputa in anul 1926 drept o afacere de familie, Stihl s-a dezvoltat rapid, astfel ca astazi detine trei fabrici pe continentul european, in Germania, Austria, si Elevetia, avand o cifra de afaceri de peste doua miliarde de euro anual.

Grupul a intrat pe piata romaneasca in 1997, iar vanzarile se cifreaza la cateva zeci de milioane de euro pe an. Ulterior, germanii au investit 3 milioane de euro in ridicarea propriului centru de logistica si vanzari in Otopeni, pe o suprafata de nu mai putin de 3000 de metri patrati!

Cu toate ca aceste piese drujba Stihl beneficiaza de un proces de productie la cele mai inalte standarde, ele tot se uzeaza sau se defecteaza in timp, din cauza conditiilor de mediu si de lucru la care sunt supuse. Prin urmare, devine esential sa iti achizitionezi noi componente de la un magazin online de incredere, precum www.generalmotor.ro! De aici poti comanda un numar mare de piese drujba Stihl, precum si accesorii, echipamente sau chiar unelte noi! Ofertele de pret sunt foarte atractive, iar specialistii sunt mereu gata sa te indrume, pentru ca tu sa alegi produsele potrivite!

De la bujii, carburatoare si lanturi, pana la uleiuri speciale, kit-uri de ascutit, oale de ambreiaj si filtre, piesele Stihl de la www.generalmotor.ro sunt de calitate ireprosabila! Iata, in continuare, doar o mica parte din oferta pusa la dispozitie de catre magazinul online!

1. Carburatoare – In oferta generalmotor.ro pot fi intalnite diverse modele de carburator, compatibile cu un numar ridicat de modele de drujba. Pe site, gasesti si filmulete de prezentare a acestor piese de drujba Stihl;

2. Aprinderi – Este vorba despre aprinderea MS 270 / 280 si MS 171 / 181 / 211, piese de drujba Stihl de calitate superioara, la un pret deosebit de competitiv!

3. Bujii – Aceste piese Stihl esentiale sunt compatibile atat cu drujbe, cat si cu motocoase si pot fi comandate atat telefonic, cat si online!

4. Volante – Poti comanda online diverse modele de volante, originale, pentru modele precum MS170, MS180, MS 210, MS 230, MS 290, MS 310 si multe altele!

5. Rotite motrice – Sunt piese de drujba Stihl foarte utile, cunoscute si sub denumirea de sprockete, care pot fi intalnite in variante precum 3/25 7, 3/25 8, 3/25 9 sau 3/8, cu gaura mica sau mare, fiind compatibile cu un numar ridicat de motoferastraie de la producatorul german;

6. Lame – In oferta acestui magazin gasesti nu mai putin de 7 modele de lame pentru drujba Stihl, de la cele cu 25 de dinti – pas 3/8 – 35 de centimetri pana la cele de calibru mare, cu 33.5 dinti – pas 3.25 – 40cm;

7. Lanturi – de la role de lanturi, pana la modele Picolo, ofertele de la producatorul german sunt multiple, iar reducerile de pret cu siguranta te vor incanta!