Fără categorie

Dulapul metalic pentru medicamente isi dovedeste utilitatea mai ales in sezonul rece!

Un dulap metalic are o rezistenta si o durata de viata mult superioare pieselor de mobilier realizate din alte materiale, precum lemn, PAL sau plastic. Socurile mecanice sau temperaturile extreme nu ii provoaca daune, iar curatarea sa se desfasoara, de asemenea, cu usurinta si eficienta maxima.

Aceste calitati apreciate in orice imprejurare devin si mai importante atunci cand este vorba despre un dulap metalic pentru depozitarea medicamentelor si a instrumentelor medicale, cunoscut si sub numele de dulap medical. In acest domeniu, siguranta, ordinea si igiena reprezinta cerinte fundamentale.

Iata unele dintre cele mai apreciate produse din aceasta categorie, disponibile chiar in acest moment in magazinul online www.viamond.ro!

dulap metalic

Dulap metalic pentru medicamente cu 2 usi metalice si 2 usi din sticla

Rezistenta deosebita a produsului este asigurata de structura din otel cu grosimea de 0,7 milimetri.

In partea superioara, dulapul este prevazut cu doua polite metalice reglabile si cu doua usi din sticla, cu incuietoare. In partea inferioara este dotat cu o singura polita metalica fixa si cu doua usi metalice prevazute, la randul lor, cu incuietoare proprie.

Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care asigura un plus de robustete si de intarire. Sunt vopsite – la fel ca intregul obiect de mobilier – cu vopsea ignifuga, in camp electrostatic de culoare gri.

Produsul are greutatea neta de 45 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latimea de 800 de milimetri, adancimea de 400 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri.

Fabricat in Romania, acest dulap metalic se livreaza in stare complet asamblata si detine urmatoarele certificari europene: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Pretul actual este de 1.008,39 de lei plus TVA, redus de la o valoare initiala de 1.199,99 de lei plus TVA.

Dulap metalic pentru medicamente prevazut cu picioare

Obiectul de mobilier are o structura din otel cu grosimea de 0,7 milimetri si este prevazut cu picioare cu o lungime de 10 centimetri, cu terminatii din plastic reglabile pe inaltime. Datorita acestora, este impiedicata acumularea de murdarie, umezeala sau rugina in partea de dedesubt, care poate fi curatata cu maxima usurinta.

Produsul este dotat cu trei polite, dintre care doua reglabile pe inaltime, in partea de sus, si una fixa, in partea de jos. La cerere, poate fi echipat si cu polite suplimentare. In partea superioara exista doua usi din sticla, cu incuietoare, iar in partea inferioara doua usi de metal, de asemenea prevazute cu incuietoare.

Dulapul este fabricat in Romania in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. Modelul de baza are culoarea gri, dar la cerere poate fi vopsit – fie integral, fie numai pe suprafata usilor – si in urmatoarele nuante: crem, orange, rosu, albastru, verde, gri inchis, maro, negru, argintiu si alb.

Greutatea neta este de 51 de kilograme, latimea de 760 de milimetri, adancimea de 380 de milimetri si inaltimea de 1.760 de milimetri. Pretul actual este de 1.831,92 de lei fara TVA sau 2.179,99 de lei cu TVA.

Cu un dulap metalic de calitate, medicamentele si echipamentele medicale se vor afla mereu in deplina siguranta!