Fără categorie

Eficienta cremelor anticelulitice

Cea mai mare problema a femeilor, odata cu trecerea anilor, pe langa riduri, este celulita. De aceea, rafturile magazinelor sunt pline de creme anticelulitice. Aceste produse au capacitatea de a reduce si imbunatatii aspectul de celulita. Celulita este o problema cu care se confrunta atat femeile grasute, cat si slabe, insa si barbatii pot avea astfel de probleme.

 

Stim  cu totii ca se poate reduce greutatea corporala prin dieta si exerciti, insa celulita este o problema de care nu putem scapa asa usor. Celulita se formeaza epiderma, in fibrele de colagen, sub forma unor saculeti de grasime. Aceasta apare local, iar cand fibrele de colagen nu mai fac fata excesului de grasime, aceasta explodeaza si se extinde sub forma de neregularitati pe suprafata pielii.

 

Un studiu a fost facut pentru a testa eficacitatea unei creme anticelulitice, care are are componente active, cum ar fi antioxidanti si vascodilatatoare in reducerea celulitei. S-a demonstrat ca, aceste componente determina grupurile de celule adipoase sa se risipeasca. Dermatologii considera ca celulele adipoase incep sa-si reduca dimensiunile si sa se desfaca unele de altele.

 

Acest studiu a fost facut pe 20 de femei, care aveau celulita, la un nivel moderat, in special pe  coapse si/sau fese. Acestea au folosit crema in fiecare seara, timp de 4 saptamani. Cateva dintre ele au fost alese sa  poarte si un bandaj din neopren pe unul dintre picioare. Dupa cele patru saptamani de tratament, doar 17 dintre femei au terminat testarea, iar la 76% dintre ele s-a vazut un progres pe coapsele lor. In urma acestui studiu, s-a dovedit eficienta acestor creme anticelulitice in reducerea celulitei.

 

Exista numeroase produse de indepartare a celulitei disponibile pe piata, cum ar fi: crema, geluri si lotiuni anticelulitice. Inainte de a cumpara o crema anticelulitica, este bine sa verificati inainte ingredientele continute. Iar daca esti alergica la anumite substante, este bine sa ceri parerea unui dermatolog  pentru a cumpara crema anticelulitica potrivita.

 

Cumpara o crema anticelulitica care contine extracte de de alge de mare, deoarece acestea ajuta la detoxifierea organismului si relaxeaza zona cu celulita. Retinolul este o alta componenta importanta, care contine vitamina A, necesar in reducerea imperfectiunilor si inmuierea stratului gros al pielii. Pe langa cele doua componente principale  puteti intalni creme care contin si extract de ceai verde, unt de shea si cafeina.