Fără categorie

Este o pompa pentru bidonul cu apa sigura pentru copii?

In general, atunci cand devin parinti, viata adultilor se schimba la 180 de grade, iar sentimentul primordial care ii domina, pe langa dragostea nemarginita pentru copilul lor, este grija pentru protectia si securitatea acestuia. Una dintre cele mai comune manifestari ale trairii respective o reprezinta faptul ca, atunci cand cumpara orice produs pentru casa, ei se intreaba in primul rand daca este sigur de folosit de catre sau in preajma celui mic. Acest lucru se intampla chiar si in momentul achizitionarii unor echipamente precum o pompa pentru bidonul cu apa, iar, citind articolul in continuare, vei afla raspunsul la intrebarea din titlu.

Cat timp este achizitionata din oferta unui furnizor profesionist, asa cum este H2On, companie care livreaza apa de calitate la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, o pompa pentru bidonul cu apa este 100% sigura pentru copii, din mai multe puncte de vedere. Vorbim despre modelul electric Sink, care se monteaza pe bidoanele de 19 litri, in lipsa unui dozator, permitand extragerea unei cantitati reduse de apa (spre exemplu, un pahar sau o cana de 300 de mililitri ori o sticla de 0,5-1 litru). Iata argumentele in favoarea utilizarii acestui produs chiar si de catre cei mici:

1. Materiale sigure. In primul rand, pompa pentru bidonul cu apa Sink este realizata exclusiv din materiale sigure atat pentru adulti, cat si pentru copii. Vorbim despre plastic ABS, teava din otel inoxidabil 304 si tub din silicon alimentar, fara miros, cu luciu ridicat si rezistente la zgarieturi si uzura. Mai mult decat atat, siliconul care intra in componenta conductei de apa este de calitate alimentara, fiind igienic si avand o durata de viata indelungata. Astfel, nu exista niciun risc pentru sanatatea baietelului sau fetitei tale, nici in ceea ce priveste echipamentul propriu-zis, dar nici in ceea ce priveste apa din bidon (care este 100% microbiologic pura si netratata);

2. Tavita pentru pahar. Spre deosebire de modelele traditionale, pompa pentru bidonul cu apa Sink este dotata inclusiv cu o tavita de suport pentru pahar, cana, sticla etc. Aceasta permite folosirea sa cu mainile libere, ceea ce reprezinta un plus mai ales in cazul celor mici, care tind sa fie mai neindemanatici, neatenti sau repeziti. In mod normal, nu ar fi o problema, intrucat respectivul comportament este unul de inteles la o asemenea varsta frageda, insa, in situatia utilizarii unor pahare de sticla, pot aparea diverse accidente nedorite.

Alte calitati ale pompei pentru bidonul cu apa Sink, pe langa cele enumerate anterior, includ: o autonomie extraordinara, de 30 pana la 40 de zile dupa incarcarea completa (care dureaza numai 3 ore); posibilitatea de a roti teava de evacuare la 360 de grade, pentru usurinta maxima a utilizarii; silentiozitate, ceea ce inseamna ca produsul poate fi folosit oriunde (spatii inchise, deschise, locuri publice etc.); si, nu in ultimul rand, portabilitate (datorita bateriei puternice, dar si a dimensiunilor si greutatii reduse). In concluzie, tinand cont si de pretul de doar cateva zeci de lei, aceasta achizitie 100% sigura pentru copii este esentiala in hidratarea corecta a intregii familii si nu numai!