Fără categorie

Interviu Exclusiv cu SPREZZA by Dragoș Săndulache despre Costume și Trendurile Sezoniere

Moda în Mișcare: Cum Se Adaptează SPREZZA by Dragoș Săndulache la Trendurile Sezoniere în materie de Costume bărbătești de Mire – Un Interviu Exclusiv.

Reporter: Într-o lume în constantă schimbare, moda nupțială masculină este supusă unei evoluții rapide. Cum răspunde SPREZZA by Dragoș Săndulache la schimbările de trenduri sezoniere?

SPREZZA: La SPREZZA, vedem moda nupțială masculină ca pe o simfonie a stilului, unde fiecare sezon aduce o nouă mișcare de culori, texturi și siluete. Ne dedicăm să captăm esența fiecărui sezon în creațiile noastre, oferind mirilor o gamă care nu doar că răspunde trendurilor actuale, dar și le anticipă. Ne concentrăm pe versatilitate și pe adaptabilitate, pentru a asigura că fiecare costum de mire se aliniază perfect cu momentul anului și cu preferințele personale ale clienților noștri.

Reporter: Ați putea să ne oferiți o idee despre trendurile pentru sezonul actual în costume de mire?

SPREZZA: Desigur. În acest sezon, observăm o revenire la nuanțele naturale – cremuri delicate, verzi moi și albastruri pale – care reflectă o conectare la natură și la estetica organică. De asemenea, în materie de textură, vedem o predilecție pentru țesături care adaugă o dimensiune senzorială, cum ar fi tweedul pentru toamnă sau inul pentru vară. Pentru siluete, croiala relaxată devine din nou populară, oferind un confort sporit și o eleganță neostentativă.

Costum de mire Granieri.png

Reporter: În contextul acestor trenduri, cum păstrați echilibrul între moda efemeră și stilul atemporal?

SPREZZA: Este o artă de a naviga între efemer și etern. La SPREZZA, fiecare costum este conceput cu un echilibru între elementele de tendință și acele caracteristici clasice care nu se demodează niciodată. Considerăm fiecare costum la comandă o investiție pe termen lung pentru clienții noștri, astfel că, deși încorporăm elemente moderne, nu pierdem din vedere durabilitatea stilului și calitatea artizanală.

Reporter: Ce sfaturi aveți pentru MIRI când aleg un costum pentru ziua nunții lor?

SPREZZA: Sfatul nostru principal este să fie fideli propriului stil. Costumele de mire și costumele de ginere trebuie să reflecte personalitatea purtătorului. Încurajăm mirii să experimenteze și să fie deschiși la nou, dar să rămână ancorați în ceea ce îi face să se simtă confortabil și încrezători. Noi suntem aici pentru a-i ghida, oferind expertiza și atenția la detalii pentru care SPREZZA by Dragoș Săndulache este cunoscut.

Costum de mire Calatafili.png

Reporter: În încheiere, cum vedeți viitorul modei nupțiale masculine?

SPREZZA: Viitorul este luminos și plin de posibilități. Cu o cerere tot mai mare pentru personalizare și o apreciere crescândă pentru exprimarea individuală, SPREZZA by Dragoș Săndulache este entuziasmat să continue să redefinească moda nupțială masculină.

Vom continua să ne adaptăm, să inovăm și să oferim mirilor posibilitatea de a purta costume care nu doar că răspund trendurilor sezoniere, dar și care spun o poveste personală – o poveste a stilului, a eleganței și a unicității. Costumele de mire SPREZZA sunt mai mult decât o ținută pentru o zi; ele sunt o experiență de stil care marchează începutul unei călătorii împărtășite de cupluri pe tot parcursul vieții lor împreună.