Fără categorie

La cat timp se realizeaza igienizarea unui dozator de apa la birou?

Una dintre investitiile esentiale pentru locul de munca este reprezentata de achizitionarea unui dozator de apa la birou. Acest dispozitiv este extrem de util si ofera nenumarate beneficii, care se vor reflecta atat in rata de productivitate, cat si in cifra de afaceri.

Daca iti doresti sa descoperi mai multe despre acest subiect, care sunt avantajele utilizarii unui dozator apa birou de la H2On.ro, cat de des trebuie igienizat, dar si de unde poti achizitiona cele mai performante modele de dozator si cea mai buna apa, ai ajuns unde trebuie. Iata ce e bine sa stii!

Care sunt avantajele utilizarii unui dozator de apa?

dozator de apa
  1. Creste productivitatea si motivatia in randul angajatilor. Atunci cand se hidrateaza corespunzator, oamenii se concentreaza mai bine, sunt mai productivi si au o stare de spirit pozitiva. Acelasi lucru se aplica si in cazul angajatilor tai.

  2. Contribui la protejarea mediului. Folosirea unui dozator reduce consumul de plastic si te ajuta sa ai o companie care protejeaza mediul inconjurator, un aspect extrem de important pentru o afacere de succes.

  3. Economisesti timp, spatiu si energie. Utilizand un dozator de apa la birou, vei salva timp, vei utiliza spatiul de la locul de munca in mod inteligent si nu vei consuma foarte multa electricitate.

Cat de des trebuie realizata igienizarea acestuia?

Pentru a te bucura pentru un timp indelungat de investitia facuta, este esential sa realizezi corespunzator igienizarea dozatorului de apa. Iata care sunt intervalele la care trebuie curatat acesta!

  • De fiecare data cand schimbi bidonul, este important sa realizezi o curatare de suprafata a dozatorului cu ajutorul unei lavete.

  • O data la sase saptamani, trebuie facuta curatenia interioara. Aceasta poate fi realizata cu ajutorul unei solutii in care ai amestecat apa si otet sau inalbitor.

  • La fiecare trei luni, respectiv o data pe an, este recomandat sa realizezi curatenia specializata. Pentru a indeplini aceasta sarcina, va fi nevoie sa apelezi la o echipa de specialisti, care au experienta in domeniu.

Unde gasesti cele mai avantajoase oferte?

In cazul in care ai nevoie de un dozator de apa la birou sau acasa, cea mai buna alegere este reprezentata de colaborarea cu H2On. Aici nu vei gasi doar modele performante la preturi avantajoase, ci si oferte de neratat pentru apa H2On, pentru espressoare profesionale, pentru sortimente de cafea si ceaiuri de la LavAzza, Julius Meinl si illy.

Initial, H2On a pornit la drum ca o companie de mici proportii care livra apa companiilor care, din lipsa de timp, nu se puteau aproviziona corespunzator. Astazi, serviciile si produsele H2On s-au extins, iar acest brand autohton se bucura de recunoastere atat pe plan local, cat si international.

In anul 2021, apa H2On a fost premiata, pentru al treilea an consecutiv, cu titlul Superior Taste Award, oferit de prestigiosul International Taste Institute din Belgia. Astfel, daca detii un dozator de apa la birou sau acasa, H2On este cea mai buna solutie pentru care poti opta.

Acceseaza chiar acum platforma online a companiei H2On si descopera cele mai bune oferte. Tot aici, vei beneficia de livrare realizata in aceeasi zi in care a fost plasata comanda, precum si de servicii de mentenanta. Alaturi de H2On, vei reusi sa cresti rata de productivitate la birou, sa protejezi mediul inconjurator si vei avea parte de nenumarate alte beneficii.