Fără categorie

Oferte speciale la negatoscop pe MLM Medical

Negatoscopul face parte din instrumentele indispensabile dintr-un cabinet medical si este definit ca fiind un ecran luminos special creat in vederea examinarii prin transparenta a radiografiilor si a radiogramelor. Necesitatea lor este data de faptul ca pot facilita stabilirea unui diagnostic cat mai clar prin capacitatea de a contura imagini mult mai detaliate ale situatiei in cauza. In acest fel se poate monitoriza si felul in care afectiunea depistata raspunde la tratament, cat si ritmul in care aceasta evolueaza sau involueaza. Este asadar un instrument al carui rol este de a reda detalii ale radiografiilor greu de observat in absenta lui.

Astfel de predictii detaliate reprezinta o necesitate atat in spitale si clinici medicale cu servicii de radiologie si imagistica, cat si in cabinete de medicina de familie sau in cabinete individuale de specialitate. In acest sens, dotarea acestor unitati cu astfel de aparaturi, precum un negatoscop pentru radiografii, devine o conditie obligatorie pentru a putea asigura servicii medicale de inalta calitate. MLM Medical este unul dintre cei mai renumiti distribuitori acreditati de echipamente medicale din Romania, in gama lor de produse regasindu-se si diverse variante de negatoscop medical. Vezi ofertele pentru negatoscop de la MLM Medical!

Garantam calitatea si durabilitatea produselor

De peste 15 ani furnizam constant institutiilor medicale din toata tara echipamentele si dotarile de care au nevoie pentru a-si desfasura cu succes activitatile de zi cu zi. In ceea ce priveste gama de negatoscoape, propunem atat variante clasice, cat si unele ce au avut parte de dezvoltare pe plan tehnologic. Asadar in oferta noastra veti gasi atat clasicul negatoscop de perete, ce functioneaza in parametri normali, cat si negatoscop led, ce a avut parte de imbunatatiri in ceea ce priveste modul de redare al imaginilor finale. In ambele cazuri garantam calitatea incontestabila a produsului, dat fiind faptul ca alegem sa colaboram doar cu furnizori acreditati, care isi desfasoara activitatea in raport cu standardele impuse la nivel mondial in ceea ce priveste domeniul medical. Produsele noastre genereaza informatii detaliate, viabile si valide, aspecte obligatorii in vederea stabilirii unor rapoarte medicale corecte.

Livrare imediata prin curier

Domeniul medical este unul in care viteza reprezinta un element esential si de aceea ne dorim sa functionam dupa acelasi principiu. Am onorat fiecare comanda cu profesionalism si am raspuns cu promptitudine fiecarei solicitari in parte. Asadar, garantam ca de la momentul plasarii comenzii nu vor trece mai mult de 24 de ore pana cand aceasta va fi procesata si predata spre livrare. Apelam doar la servicii de curierat rapid, ceea ce asigura faptul ca produsele vor ajunge direct in incinta institutiei in cel mai scurt timp. In plus, pentru comenzile ce depasesc pragul minim de 200 de lei, transportul este gratuit, oriunde in tara.