Fără categorie

Oja semipermanenta – aliatul nr.1 al manichiurii ingrijite!

Orice femeie isi doreste sa aiba o manichiura ingrijita, fara sa fie, insa, nevoita sa se ocupe de ea o data la cateva zile. Din fericire, acum exista toate materialele si instrumentele necesare pentru a obtine rapid o manichiura impecabila si extrem de rezistenta.

De exemplu, in acest sens, iti poate fi de mare folos oja semipermanenta. Ea te poate ajuta sa creezi acasa manichiura pe care ti-o doresti, fara sa fie necesar sa urmezi cursuri de specialitate. Manichiura semipermanenta necesita doar putina rabdare si achizitionarea unor produse de calitate. Cu ajutorul lor, unghiile tale vor capata un aspect demn de invidiat!

Aplica si tu acasa oja semipermanenta

In cazul in care iti doresti un produs care sa iti asigure o manichiura rezistenta si care sa nu iti deterioreze unghiile, ai nevoie de aceasta oja. Aceasta se usuca extrem de rapid sub lampa UV si se poate mentine intr-o stare impecabila timp de aproximativ 3-4 saptamani.

In plus, la un magazin online de top, asa cum este melkior.ro, vei gasi o paleta vasta de nuante care te vor ajuta sa obtii o manichiura in trend.

Invata pasii aplicarii acestei oje

Inainte de a incepe aplicarea ojei, este important sa iti pregatesti unghiile. Ele trebuie sa aiba o forma frumoasa, o suprafata uniforma, iar cuticulele trebuie sa fie bine ingrijite.

Un pont util este sa aplici straturi subtiri de oja semipermanenta, iar apoi sa le usuci sub lampa UV timp de doua minute. Astfel, intensitatea nuantelor aplicate va fi cea asteptata si vei elimina riscul ca oja sa se crape. Acest produs poate fi aplicat in doua sau chiar trei straturi, insa trebuie uscat sub lampa UV dupa fiecare aplicare. Dupa ce ai terminat manichiura, hidrateaza-ti mainile cu o crema hranitoare si cuticulele cu un ulei special creat pentru asta.

Uita de retusuri!

Daca pana acum ai aplicat pe unghii doar oja clasica, atunci probabil ca ai fost nevoita sa o retusezi o data la 2-3 zile sau chiar mai putin. Vestea buna este ca vei scapa de aceasta grija daca vei opta pentru oja semipermanenta. Ea se va mentine in cea mai buna stare saptamani la rand, nefiind necesare retusurile.

In cazul in care vei folosi oje de calitate superioara, unghiile tale isi vor pastra stralucirea si iti vei putea desfasura toate activitatile in mod normal, fara sa te temi ca unghiile tale se vor rupe sau ciobi.

De ce sa-ti faci singura manichiura, in loc sa mergi la un salon?

In primul rand, investitia in produsele necesare acestei manichiuri nu este mare si o vei recupera rapid. Daca vei face un calcul cu privire la banii pe care i-ai cheltui la un salon de infrumusetare pe parcursul unui an, iti vei da seama cat de mult ai economisi daca ti-ai face unghiile acasa.

Pe melkior.ro vei gasi preturi pentru orice buzunar la produsele pentru manichiura si vei putea profita de diverse oferte de nerefuzat. In plus, vei ecomomisi si banii pe care ii cheltuiai pe mijloacele de transport pana la salon.

Realizarea unei manichiuri cu oja semipermanenta poate fi un adevarat rasfat! Acasa, nu vei fi conditionata de un program anume sau de o anumita paleta de nuante, ci vei putea sa te ocupi de manichiura in orice zi si la orice ora vrei, folosind doar nuantele care iti plac cu adevarat!