Fără categorie

Parfumuri bărbătești care răsfață simțurile

Parfumurile revigorează simțurile și deschid ușile. Parfumurile trezesc simpatie. Când o femeie îți spune că „miroși minunat”, acesta este un compliment măgulitor și poate fi începutul unei povești romantice minunate. Căci, la femei, dragostea trece mereu prin nas

Un parfum ar trebui să îți sublinieze personalitatea și să îți completeze propriul miros masculin. Dar parfumul greșit aduce la fel de puțin ca aplicarea acestuia în cantitate mare. Deci, este important ce parfum alegi și cum îl porți.

Dar nu numai poveștile de dragoste încep cu parfumul tău. Și în viața socială, oamenilor le place să rămână împreună când toți miros bine. Oricât de importante sunt cuvintele bine alese în relația cu oamenii, un parfum bine ales este esențial, dacă vrei să ai succes ca om. Nu poți acoperi nimic cu parfum, nici caracterul tău, nici mirosul tău corporal.

De ce ar trebui să porți un parfum când ești deja un tip atât de drăguț?

Motivul unu:

Atitudinea încrezătoare. Să știi să miroși bine contribuie foarte mult la aspectul tău sigur pe tine. Spălat, ras, îmbrăcat? Singurul lucru care lipsește este parfumul. El îți poate oferi o notă de prospețime, seducție, competență, determinare și, mai presus de toate, încredere în sine.

Motivul doi:

Impresia de durată. Ți-ai îmbrăcat corpul îngrijit într-o ținută casual sau un costum care ți se potrivește? Educația, farmecul și eticheta sunt viața ta? Cu toate acestea, cu nimic nu vei lăsa o impresie atât de durabilă, ca și cu alegerea unor parfumuri bărbați potrivite.

Parfumul este partea invizibilă a personalității tale care rămâne cel mai mult timp sau poate întotdeauna în amintirile altora. Deoarece simțul mirosului este direct legat de sistemul limbic, centrul de control al emoțiilor, al memoriei și al pulsiunii. Mirosul tău îi afectează pe alții, precum și pe tine, în aceste trei moduri. Același parfum într-un loc diferit la un moment diferit poate declanșa întotdeauna amintiri. Asigură-te că faci alegerea potrivită

Motivul trei:

Atracția femeilor. Femeile țin foarte mult la mirosul bărbatului de lângă ele. Mirosul corpului bărbaților este crucial pentru reprezentantele sexului frumos, iar feromonii tăi, adică hormonii sexuali, te fac atrăgător sau neatractiv pentru ele.

Cum alegi cel mai bine parfumul tău? Când preferi să îl porți? Cum și unde îl aplici?

Sfatul este să îl testezi pe tine, nu să cumperi în urma recomandărilor. Nu cumpăra doar pentru că ți-a plăcut pe altcineva. Cu toate acestea, atunci când ai făcut o alegere, ar trebui să soliciți confirmarea de la alte persoane pe care le iubești, dacă într-adevăr miroși bine. În magazin, tamponează sau pulverizează un parfum pe fiecare încheietură, nu pe o fâșie de hârtie, deoarece parfumul miroase diferit pe fiecare piele.

În general, ar trebui să porți parfumuri ușoare, răcoritoare, vesele în timpul zilei la serviciu sau în timpul antrenamentelor, în timp ce seara poți aplica un parfum cald, calmant sau chiar mai greu, senzual, erotic, de la Zafaran, în funcție de ocazie. Deoarece apele parfumate liniare rămân constante în nota lor de parfum, selecția pe baza acestor criterii este mai ușoară aici decât cu cele neliniare.Poți încerca parfumuri originale ieftine în note citrice într-un amestec irezistibil de fresh. Cel mai bun lucru de făcut este să cumperi mai multe parfumuri simultan sau succesiv pentru a avea unul pregătit pentru fiecare ocazie și pentru fiecare dintre stările tale.

Poți aplica parfumul sub haine doar pentru tine sau îl poți aplica pe haine și pe păr pentru un efect extern mai mare sau pe încheietura mâinii și gâtului, dacă dorești să activezi zona senzuală. Mai puțin este întotdeauna mai mult. Un puf sau un tampon, poate două. Parfumul trebuie descoperit, nu evidențiat!