Fără categorie

Salonul Confidential – locul în care toate problemele tale dispar cu o singură atingere

Când stresul începe să pună stăpânire pe viața ta, este momentul să începi să cauți soluții de combatere a sa. Pentru că, de cele mai multe ori, eliminarea cauzei este imposibilă, descoperă care sunt acele practici și activități care pot să te detensioneze, să te facă să uiți de griji, măcar pentru câteva momente. La Confidential te așteaptă soluții adaptate nevoilor tale, în forma unor ședințe de masaj erotic, care te vor face să te simți ca o nouă persoană încă din momentul în care ai pășit în salon. 

Ce efecte benefice are masajul erotic asupra ta?

Masajul erotic este mai mult decât o practică cu conotație sexuală. Este demonstrat faptul că acest tip de masaj este cel mai eficient și benefic dintre toate câte există pentru că acționează pe întreaga suprafață a corpului. Detensionează, eliberează energia negativă, relaxează complet, detoxifică și stimulează activitatea cardiacă, determinând o îmbunătățire imediată a stării fizice și psihice deopotrivă.

Câte tipuri de masaj erotic se practică la confidențial?

La Confidential vei avea parte de un tratament special adaptat nevoilor și cerințelor tale. Masajul erotic de relaxare este varianta ideală pe care merită să o testezi inițial pentru a descoperi toate efectele pozitive pe care o singură ședință le are asupra trupului și minții tale. Dacă îți dorești să trăiești experiența la cote înalte, poți opta pentru o sesiune de masaj la dublu ori una alături de partenera ta, pentru a vă îmbunătăți relația de cuplu. Pentru cei care își doresc un cadru mai intim sau familiar, există opțiunea de masaj la hotel, pe când cei care vor să ducă experiența până la final și dincolo de imaginație, au la dispoziție varianta de masaj tantric. 

Lasă-te purtat de val într-o atmosferă de nedescris

Descoperă puterea atingerii unei mâini pricepute într-un ambient de vis. Clădirea deosebit, decorul intim, muzica în surdină, lumina difuză și baia de arome sunt doar câteva dintre elementele care te vor face să uiți de inhibiții și să dai frâu liber imaginației și celor mai ascunse dorințe. 

Bucură-te de momente unice de răsfăț fără griji

La Confidential vei avea parte de fiecare dată de o experiență de neuitat, alături de maseuze care știu ce și cum să facă pentru a te duce în al nouălea cer. Vei putea gusta din plin aceste momente, fără griji, pentru că nimeni nu va ști că ești sau ai fost aici, confidențialitatea clienților fiind pe primul plan. 

Confidential este locul care te așteaptă cu ușile larg deschise după o zi grea de lucru, o perioadă încărcată sau un moment dificil din viața ta. Toate problemele sunt puse pe pauză pe întreg parcursul ședinței, iar la final pleci cu o stare semnificativ îmbunătățită!