Fără categorie

Săpunul solid, mai bun decât cel lichid și mai economic cu un cod reducere notino

Săpunul lichid a fost un mare succes comercial în ultimele decenii, dar nimic nu depășește un săpun solid pentru îngrijirea zilnică! Fără a lua prea în serios expresia „era mai bine înainte”, săpunul solid a fost folosit timp de decenii înainte că producătorii să inventeze gelul de duș. Săpunul lichid simplu amestecat cu apă, are de fapt multe dezavantaje pe care săpunul solid nu le are. Bineînțeles că puteți găși ambele variante de săpun în magazinul online, cu un cod promoțional Notino.ro!

De ce să preferăm săpunul solid?

Săpunul solid are multe avantaje, în principal ecologice și economice, în comparație cu gelul de duș. Iată o mică selecție.

Săpunul solid conține mai puține substanțe periculoase

Trebuie doar să ne uităm la compoziția unui gel de duș și a unui săpun solid pentru a vedea că gelul de duș conține ingrediente mult mai nocive decât un săpun solid. Și produse care pot fi dăunătoare sănătății dvs. sau mediului, cum ar fi formaldehidele sau uleiul de palmier. Pentru o compoziție clară, preferați săpunurile organice solide.

Este mai bun pentru piele

Săpunurile solide sunt foarte delicate și bogate în glicerină, substanță care hidratează și catifelează pielea. Aveți grijă, însă, de posibilă prezență a uleiului de palmier. Dacă nu doriți să utilizați săpun de lapte de origine animală, există și alte ingrediente de origine vegetală pe care le puteți consulta pe site, la un preț convenabil cu ajutorul unui cod reducere notino.

Un săpun emolient

Acest „săpun rece” are 7,5% uleiuri vegetale în formulă să. Acest săpun se spală și nu vă strânge absolut deloc pielea, ba chiar o lasă incredibil de moale! Fără uleiuri esențiale, este potrivit pentru mamă și bebeluș!

Un săpun solid se păstrează mai mult decât unul lichid

Săpunurile lichide conțîn apă. Acest lucru este ceea ce le face mai puțîn durabile decât săpunurile solide și tot acesta este motivul pentru care producătorii trebuie să adauge conservanți, astfel încât să expire cât mai târziu.

Săpunurile solide nu conțîn conservanți, deci mai puține substanțe toxice (în special parabeni) și chiar și așa pot fi păstrate mai mult decât gelurile de duș.

Săpunul solid este mai economic

În această privință, nu există nicio îndoială: producătorii au nimerit-o. În timp ce durata de valabilitate a unei sticle de săpun lichid durează mai puțîn de o lună, o bucată groasă de săpun poate dura mult mai mult, la un cost mult mai mic.

Spălarea cu săpun lichid ar fi de cel puțîn trei ori mai scumpă decât utilizarea săpunului solid. Putem profită de economii pentru a favoriza săpunurile organice, uneori mai scumpe de cumpărat, dar mai bune pentru sănătate. Verificați cu încredere lista de produse de pe site și beneficiați de un cod reducere notino!

Zero deșeuri de la săpun solid

Un alt avantaj al săpunului solid este că nu produce (aproape) nici un deșeu. Sticlele de gel de duș, chiar dacă sunt reciclabile, necesită o mulțime de resurse pentru a le produce.

Săpunurile solide pot fi achiziționate cu ambalaje simple din carton, sau chiar fără ambalaje sau pot fi tăiate la dimensiune în magazine în vrac sau organice.