Fără categorie

Sfaturi pentru a va proteja casa de hoti

Una dintre cele mai simple modalitati de a va proteja casa sau apartamentul este sa va organizati cu vecinii si sa creati un plan de supraveghere cu un kit supraveghere  la care toata lumea participa .

Casele noastre servesc ca un loc in care, in afara de a ne proteja si de a ne oferi un loc de odihna, ne ofera un spatiu pentru a ne pastra bunurile materiale in siguranta, fiind aceeasi casa in sine, parte a acestui patrimoniu de care cu totii avem grija cu mare grija.

Astazi dorim sa va impartasim cateva sfaturi simple care va vor ajuta sa va protejati casa impotriva hotilor   oferindu-va o mai mare liniste sufleteasca si stiind cu siguranta ca bunurile dumneavoastra sunt bine protejate. Vedeti mai multe modele de camere pe comenzi.ro.

Plan de supraveghere cu vecinii

Una dintre cele mai simple modalitati de a va proteja casa sau apartamentul este sa va organizati cu vecinii si sa creati un plan de supraveghere, in care toata lumea participa si da mana, avand grija de fiecare dintre casele sau unitatile locative, raportand autoritatilor orice activitate suspecta care are loc in oricare dintre proprietati.


Faceti casa sa arate in siguranta

Nimic nu descurajeaza un hot mai mult decat sa vada o casa bine protejata.

Va recomandam sa includeti bare de protectie la usi si ferestre, ceea ce ofera o protectie suplimentara casei dvs., ceea ce face aproape imposibila intrarea ilegala. Barele pot fi integrate in designul casei tale, astfel incat sa poata adauga la atractia vizuala a acesteia.


Instalarea unei alarme

Va recomandam sa instalati un serviciu de alarma electronica, acest lucru pentru a avea o mai mare securitate in casa ta. Acum sunt mult mai accesibile si va pot avertiza de orice situatie de posibil furt printr-o aplicatie mobila, oricare ati fi. De asemenea, puteti oferi acces la persoane de incredere de la distanta, fara a fi prezenti acasa. Impresindible pentru a proteja casa ta.


Fatada securizata

O fatada sobra, impunatoare, care nu va permite sa vedeti o mare parte din interiorul strazii, face ca si  casa sa devina mult mai sigura si, in acelasi timp, serveste ca un avertisment pentru hoti ca este dificil sa intre in proprietate, deoarece este prezentata ca o proprietate bine protejata.

Iluminare buna

Iluminarea buna ii sperie pe hoti. Amintiti-va ca umbrele sau colturile intunecate sunt ideale pentru ca un hot sa se ascunda cu usurinta sau sa creeze un acces la casa dvs., ascunzand-o de viziunea generala a oamenilor.


kit supraveghere video

In cele din urma, va recomandam sa aveti instalat un kit de supraveghere video conectat la dispozitivul dv . Astfel veti putea vedea orice tip de miscare oricand si de oriunde v-ati afla. Camerele moderne asigura o buna vizibilitate inclusiv pe timp de noapte, ceea ce va va oferi o liniste deosebita stiind ca domeniul dv este bine supravegheat.   O camera video are nevoie de o instalare in locuri unde nu poate fi vazuta foarte usor de catre hoti- majoritatea au ochi agili si pot cauta rute ocolitoare ale camerei de supraveghere.