Fără categorie

Tipuri de manichiură și cum se fac acestea

Cele mai multe manichiuri încep în mod similar. Unele persoane aleg procedura de bază, în timp ce altele merg pe opțiuni mai creative. Cunoașterea diferitelor tipuri de manichiură vă va ajuta să decideți care dintre aceste tipuri vi se potrivește cel mai bine.

Diferite tipuri de manichiură din care poți alege

De bază – Dacă abia ai început să primești manichiură, ia în considerare obținerea mai întâi a tipurilor de bază. Tehnicianul de unghii va aplica mai întâi o cremă, o loțiune sau un ulei pe cuticule. Timp de cinci minute, înmoaie-ți mâinile într-un vas cu apă caldă. După aceea, tehnicianul vă va usca mâinile și vă va întreba ce lungime sau stil de unghii preferați. Poți alege între peste, pătrate sau o combinație a celor două. Urmează masajul. După ce acesta a fost finalizat, se va aplica un strat de bază înainte de o ojă la alegere. În cele din urmă, se va aplica un top coat. După ce a fost lustruită, mâinile tale vor fi plasate sub un uscător de unghii.

Ki t unghii  gel pentru incepatori ieftin de la oneband sau de la mineralium profesional .

Franceză – Aceasta este menită să vă ofere un aspect curat și superb pe care vi-l doriți. O ojă transparentă, bej sau roz pal va fi aplicată pe întreaga unghie, împreună cu o ojă albă pe vârf.

French inversat – Acesta este un look care va ieși de pe podiumurile de modă. „Luna” unghiilor va fi vopsită în alb, în timp ce restul unghiilor este vopsit cu o nuanță mai închisă. O altă opțiune grozavă este de a inversa pur și simplu culorile. Nuanțele celebre pentru acest aspect excelent sunt galben și roz în timpul verii și primăverii, și negru și vin în timpul iernii și toamnei.

Gel – Dacă sunteți în căutarea unei manichiuri de lungă durată, luați în considerare obținerea acestui tip. Sunt parcurse toate etapele unei manichiuri de bază. Singura sa diferență este aplicarea unui lac special care necesită polimerizare sub o lumină UV. Rețineți că această ojă polimerizată durează adesea mai multe zile, spre deosebire de oja tipică. De asemenea, este mai puțin predispusă la ciobire.

American – Acesta este oarecum similar cu stilul francez. Principala sa diferență este culoarea și forma unghiilor. Vârfurile sunt adesea rotunjite și folosesc mai mult alb sau culori neutre pe vârfuri.

Hot Stone – Acest tratament indulgent va include toate deliciile unei manichiuri de bază împreună cu pietre încălzite, care sunt plasate pe mâini pentru a oferi confort și ușurare. Acest lucru poate fi făcut și acasă.

Parafina – Aceasta este o necesitate pentru cei cu mâini suprasolicitate sau uscate. Trebuie să știi că parafina va infuza pielea cu hidratare instantanee pentru a-ți face mâinile suple și netede. Unii pot include adăugarea de diferite uleiuri pentru un beneficiu suplimentar de hidratare