Fără categorie

Unsprezece dintre cei mai buni trandafiri de crescut în curtea ta

Cei mai buni trandafiri pentru a crește în curtea ta sunt indiscutabil cățărătorii de trandafiri și tufele de trandafiri. Alpiniștii împodobesc acele garduri sumbre care îți protejează casa de vecinul tău plictisitor, iar tufele de trandafiri adaugă culoare curții altfel sterile.

Cățăratori de trandafiri

Alpiniștii sunt relativ ușor de cultivat datorită rezistenței lor încorporate la boli și a unei toleranțe ridicate la condițiile meteorologice dure. O aprovizionare regulată cu apă este tot ce au nevoie pentru a crește până la maturitate și pentru a înflori continuu. Tunderea este necesară în mod regulat pentru a-ți ține sub control alpinistul – nu vrei ca acesta să se cațere literalmente peste gard și să se plimbe în curtea vecinului tău! Tunderea este absolut esențială cel puțin o dată pe an. Tunderea încurajează frunzișul nou și mai dens și promite mai multe înfloriri în sezonul următor.

Trandafiri criogenati in cupola de sticla la preturi avantajoase de la magia florilor

Aisberg, o floribundă foarte faimoasă, emite un miros ușor de miere. Este o înflorire continuă și crește până la o înălțime de 8-10 ft.

Blaze poartă flori stacojii strălucitoare ușor parfumate pe un fundal de frunziș verde închis. Este un înfloritor repetat și înflorește în ciorchine. Are 10 – 15 ft. înălțime și este ideal pentru Zonele 4-10.

Ginger Syllabub, are un parfum îmbătător foarte parfumat și crește foarte repede. Este numit după o băutură populară în pub-urile engleze. Are flori mari de peste 70 de petale. Cel mai potrivit pentru Zona 5-10, acest trandafir crește rapid și înflorește continuu.

Night Owl este un mov neobișnuit de vin și înflorește în mod repetat în ciorchini mari, cu un parfum foarte dulce. Deși are doar 8-10 petale, staminele galbene strălucitoare contrastante și flori de 4 inci, o fac o frumusețe atrăgătoare.

Pinkie, un alpinist popular Polyantha, crește cel mai bine în Zonele 6-10. Este, după cum este evident după numele său, de culoare roz și înflorește continuu în ciorchini. Florile au 15 petale și sunt foarte parfumate.

Tufe de trandafiri

Cei mai populari tufe de trandafiri sunt ceaiurile hibride, dar sunt greu de intretinut si au nevoie de ingrijire constanta. De asemenea, dacă vrei ca grădina ta să iasă în evidență, mergi cu soiurile Old Garden Rose. Acești trandafiri au supraviețuit multor războaie și imperii de-a lungul secolelor. Au flori atractive și sunt, de asemenea, rezistente la boli și extrem de rezistente.

Lamarque, un arbust înalt cu creștere rapidă, un trandafir Noisette și este cel mai potrivit pentru zonele 7-10. Florile sunt complet duble sunt alb pur, cu nuanțe de galben lămâie în centru. Florile sunt foarte parfumate.

Dupuy Jamai, un Hybrid Perpetual Rose foarte frumos și extrem de parfumat. Zonele 6-10 sunt baza de acasă pentru Dupuy Jamai. Florile sunt mari, duble, centrate înalt și colorate în roșu cerise.

Louise Odier este un înfloritor repetat care începe primăvara și durează până în toamnă. Este un trandafir Bourbon cu flori imense de culoare roz. Fiecare trandafir are peste 60 de petale și emană un parfum frumos. Zonele 5-10 scot ce e mai bun din acest trandafir.

Tuscany Superb are petale catifelate, de culoare violet-purpuriu intens, care sunt foarte parfumate. Aparține celui mai vechi soi de trandafiri de grădină, trandafirul Gallica, altfel numit Mad Gallica. Deși înflorește doar o dată pe an, frumusețea și parfumul îl fac un paradis al trandafirilor. Este o plantă rezistentă și crește bine în zonele 4-8.

Comte de Chambord, un înfloritor constant, este un trandafir Portland roz strălucitor, care se deschide la o nuanță de roz mov. Frunzișul este verde pal și fiecare floare are mai mult de 50 de petale care emană un parfum amețitor. Plantarea acestui trandafir de-a lungul căii din grădină ar menține grădina să mirosească ceresc.