Fără categorie

Ai scapat de-o grija! Iata cum obtii rapid fisa medicala pentru permis!

Daca inca iti faci griji in legatura cu demersurile pe care trebuie sa le intreprinzi pentru a obtine fisa medicala pentru permis, inseamna ca nu esti la curent cu ultimele vesti! De acum, toti soferii pot rasufla usurati: datorita serviciilor oferite de centrele medicale specializate, ei pot obtine certificatul medical necesar pentru obtinerea sau schimbarea permisului in mai putin de 60 de minute.

Tot ce au de facut este sa sune la clinica Standard Med, al carei site poate fi consultat la adresa fisamedicala.info, si sa faca o programare. La un tarif foarte avantajos, ei vor putea finaliza in mai putin de o ora toate cele sase examinari necesare si vor obtine in aceeasi zi fisa medicala permis. Mai mult, aceasta este stampilata si parafata de medicul clinicii care este autorizata atat de Politia Rutiera, cat si de Directia de Sanatate Publica.

De ce sa apelezi la un centru medical?

Vrei sa beneficiezi de servicii profesionale, rapide si de calitate la cele mai mici preturi si sa intalnesti personal amiabil si eficient si, totodata, sa obtii fisa medicala pentru permis in mai putin de o ora si din acelasi loc? Suna si fa-ti o programare la un centru medical specializat, asa cum este Standard Med!

Aici vei putea realiza in aceeasi zi si in mai putin de 60 de minute toate cele sase examene: ORL, medicina interna, chirurgie si ortopedie, neurologie, psihiatrie si oftalmologie.

Cu ce acte trebuie sa vii?

Un alt avantaj al serviciilor unei clinici medicale care este autorizata pentru emiterea certificatului medical este faptul ca aceasta ofera toate formularele necesare. Astfel, soferii trebuie sa aduca doar:

 • Cartea sau buletinul de identitate;

 • Adeverinta de la medicul de familie din care sa reiasa daca sunt sau nu in evidenta cu boli cronice;

 • Daca au diabet de tip I, trebuie sa aduca o scrisoare de la medicul diabetolog in care sa fie mentionat ca sunt apti pentru sofat;

 • Daca poarta ochelari de vedere, trebuie sa ii aiba pentru testul oftalmologic.

  fisa medicala permis
  fisa medicala permis

  Cat costa sa obtii certificatul medical pentru permis?

  Soferii care vor sa castige timp, sa scape de alergatura si de birocratie si sa obtina repede si eficient certificatul medical necesar pentru permisul auto pot apela acum la o clinica specializata in acest gen de servicii! Totul incepe cu o programare telefonica, moment in care se pot interesa si de tarife.

  Preturile practicate sunt avantajoase si ofera un raport foarte bun cu calitatea serviciilor si eficienta personalului. In plus, cei care aleg sa faca fisa medicala pentru permis la o clinica specializata pot beneficia de reduceri avantajoase pentru alte consultatii medicale realizate ulterior aici!

  Toti medicii sunt prezenti in acelasi loc si in acelasi moment!

  Daca ar fi sa faca toate cele sase examinari necesare programandu-se la sase medici diferiti, in locuri diferite si, probabil, in zile diferite, soferii care au nevoie fisa medicala pentru permis ar petrece mult timp pe drumuri. Apeland, insa, la serviciile unei clinici specializate si autorizate in emiterea acestor certificate medicale, ei vor gasi prezenti toti medicii in aceeasi zi, la aceeasi ora si in acelasi loc!

  Astfel, investigatiile se vor realiza rapid si, in mai putin de o ora, medicul clinicii va putea completa si parafa documentul medical!

  Apeleaza la aceste servicii si obtine fisa medicala permis repede si fara batai de cap! Programeaza-te la o clinica medicala specializata si profita de toate avantajele serviciilor pe care aceasta le ofera soferilor! Astfel, castigi timp, scapi de alergatura si ai siguranta ca vei obtine certificatul medical in maximum o ora!