Fără categorie

Ce caracteristici are unul dintre cele mai puternice modele de motor de motosapa?

In acest articol, ne vom concentra atentia asupra unuia dintre cele mai puternice modele de motor de motosapa, mai precis Zongshen GB680, cu ax orizontal, care dezvolta o putere de 22 CP. Acest motor este produs de compania chineza Zongshen, care este renumita pentru livrarea de motoare de inalta calitate si fiabilitate.

Motorul de motosapa Zongshen GB680, din oferta generalmotor.ro, este un exemplu de tehnologie avansata in domeniul motoarelor pentru utilaje agricole. Cu o putere de 22 CP si o serie de caracteristici impresionante, acesta reprezinta o optiune ideala pentru utilizarea profesionala in motosape si alte utilaje similare.

Istoricul si pozitionarea companiei chineze

Compania Zongshen are o istorie bogata in productia de motoare, fiind recunoscuta pentru inovatie si calitate. Motorul de motosapa GB680 ocupa un loc de frunte pe piata globala a motoarelor pentru utilaje agricole, fiind apreciat pentru performantele sale remarcabile.

Specificatii tehnice

Motorul GB680 este dotat cu o capacitate de 680 cmc si un sistem de lubrifiere prin barbotare, asigurand o functionare eficienta si fara probleme. Filtrul de aer dublu, format din hartie si burete, protejeaza motorul impotriva impuritatilor si contribuie la prelungirea duratei de viata a acestuia.

  • Capacitate motor 680 cmc

  • Putere 22 CP (V Twin)

  • Sistem de lubrifiere prin barbotare

  • Filtru de aer dublu (hartie+burete)

  • Diametru ax 25.4 mm

  • Lungime ax 75.7 mm.

Versatilitate si utilizari multiple

Datorita caracteristicilor sale tehnice si puterii impresionante, motorul de motosapa GB680 este potrivit pentru utilizarea intr-o varietate de utilaje agricole, inclusiv motosape si motocultoare. Cu un electromotor si un carburator cu duza electromagnetica, acesta poate functiona in diverse conditii si aplicatii.

Fiabilitate si eficienta energetica

Unul dintre principalele avantaje ale motorului GB680 este fiabilitatea sa remarcabila. Construit pentru a rezista la utilizare intensiva si conditii dificile, acesta este potrivit pentru uz profesional si este caracterizat de un consum redus de combustibil, contribuind astfel la economii semnificative pe termen lung.

Raport excelent calitate-pret

Cu toate caracteristicile sale tehnice avansate si fiabilitatea sa dovedita, motorul GB680 ofera un raport calitate-pret excelent. Pretul accesibil al acestui motor il face o investitie durabila si rentabila pe termen mediu si lung pentru cei care isi doresc performante de inalta calitate in utilajele lor agricole.

In concluzie, motorul Zongshen GB680 reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta performante si fiabilitate in utilajele lor agricole. Cu o putere impresionanta de 22 CP si caracteristici tehnice avansate, acesta se remarca in domeniu si este potrivit pentru diverse utilizari.

Intrebari frecvente

Care sunt capacitatea si puterea motorului GB680?

Motorul GB680 are o capacitate de 680 cmc si dezvolta o putere de 22 CP.

Ce specificatii tehnice are acest motor?

Printre specificatiile tehnice se numara sistemul de lubrifiere prin barbotare, filtrul de aer dublu si diametrul axului de 25.4 mm.

Pentru ce tipuri de utilaje este potrivit motorul GB680?

Acest motor este potrivit pentru motosape, motocultoare si alte utilaje agricole.

Care sunt avantajele principale ale utilizarii motorului GB680?

Fiabilitatea remarcabila, eficienta energetica si consumul redus de combustibil sunt printre avantajele principale.

Ce ofera motorul de motosapa GB680 in ceea ce priveste raportul pret-calitate?

Cu un pret accesibil si performante de inalta calitate, motorul GB680 reprezinta o investitie durabila si rentabila pe termen mediu si lung.