Fără categorie

Cele mai populare orase pentru un City Break in Romania

Atunci cand nu ai timp de o vacanta ca la carte, una dintre cele mai bune solutii poate fi un City Break. Poti pleca un weekend intr-unul dintre orasele din Romania si cu siguranta vei gasi tot ce ai nevoie si la noi, fara sa fie nevoie sa pleci de fiecare data din tara atunci cand vrei sa te distrezi. Iata care sunt orasele in care poti face o astfel de calatorie.

Bucuresti

Capitala este cu siguranta locul perfect pentru un city break memorabil. Poti gasi aici cazare in regim hotelier Bucuresti la preturi foarte avantajoase, aproape de numeroase locuri numai bune de vizitat. In felul acesta, nu vei pierde timpul cu transportul in comun si nici nu va fi nevoie sa cheltuiesti foarte mult pe taxi pentru ca te afli in apropiere de obiective turistice importante, perfecte pentru a fi vazute in weekend. Capitala vine cu solutii pentru toti turistii, de la cei care vor sa se distreze noaptea si pana la cei care cauta obiective culturale, asa cum sunt muzeele si alte astfel de zone in care cu siguranta iti vei dori sa iti petreci timpul. Este locul perfect inclusiv pentru familii cu copii, datorita numarului impresionant de parcuri pe care le gasesti aici.

Sighisoara

Pentru pasionatii de istorie, Sighisoara este cu siguranta un loc numai bun de vizitat. Este un oras cetate care vine cu o oferta impresionanta pentru toti turistii. Un alt aspect la fel de important este faptul ca aici ai si festivaluri. Festivalul de Jazz sau cel medieval din timpul verii sunt doua motive pentru care acest oras devine foarte populat pe timpul verii.

Iasi

Orasul Iasi este de asemenea un loc potrivit pentru un city break. Pe langa obiectivele turistice de aici, ai in apropiere si alte orase cum ar fi Bacau sau Piatra Neamt unde poti da o fuga atunci cand mergi in vacanta pentru un weekend. Suna bine, nu-i asa? Ei bine, tot aici poti gasi si obiective culturale importante si poti sa te incarci cu energie pozitiva in parcurile din centrul orasului.

Cluj Napoca

Se spune ca orasul Cluj Napoca concureaza acum cu Bucurestiul si cu siguranta vei gasi ce sa faci aici. De asemenea, in apropiere poti gasi si celebra padure Hoia Baciu, in care poti sa iti petreci timpul in natura sau poti sa iesi la vanatoare de vantome si fenomene paranormale. Desi majoritatea oamenilor stiu deja ca este doar o legenda, totusi, fotografii romani si straini vin periodic aici pentru a-si incerca norocul in lumea paranormalului.

Acestea sunt doar cateva idei de city break in Romania, dar cu siguranta poti gasi si alte obiective turistice pe care sa le vizitezi si alte orase care sa te atraga. La final, totul depinde de preferintele tale si de ceea ce iti doresti sa obtii de la vacanta in care pleci. Este mult mai usor sa faci un city break in Romania si poti alege orasele apropiate de tine pentru asta.