Fără categorie

Idei pentru decorarea unui brad de Craciun minimalist

Decoreaza un brad minimalist de Craciun si surprinde-l pe Mos Craciun cu stilul tau!

A invata cum sa decorati brazi de Craciun in stil minimalist va fi foarte util daca va place sa sarbatoriti Craciunul, dar nu doriti sa investiti prea mult in decorare sau daca nu aveti prea mult spatiu disponibil.

In plus, plasarea unui brad de Craciun minimalist va servi la decorarea mediilor intr-un mod elegant si cu o nota moderna,ceea ce va face, fara indoiala, bradul de Craciun sa iasa in evidenta in ochii lui Mos Craciun. De aceea, astazi, va vom spune tot ce trebuie sa stiti despre aceasta tendinta de decorare de Craciun si va vom lasa cateva idei despre cum sa faceti un brad de Craciun modern si minimalist.

Pregateste o ciocolata calda, cante colindele si hai sa incepem!

Brazi de Craciun moderni si minimalisti

Una dintre cele mai distractive si mai asteptate activitati de Craciun din calendarul de Craciun este, fara indoiala, decorarea bradului artificial de Craciun, deoarece acesta este cel mai reprezentativ element al festivitatilor de Craciun.

Printre sutele de posibilitati care exista pentru a decora un brad de Craciun,tendinta pomilor de Craciun minimalisti este una dintre cele mai populare si preferate pentru acest 2021,asa ca, in continuare, dorim sa detaliem care sunt principalele elemente care ar trebui luate in considerare la decorarea unui brad de Craciun modern si minimalist.

Culori

Cand vorbim despre brazi de Craciun minimalisti, cel mai probabil imi vor veni in minte imagini in tonuri neutre sau monocromatice,chiar si in alb  si negru. Dar unde sunt culorile clasice ale Craciunului si cum sa le integrezi in acest tip de decor? Nu va faceti griji, va vom spune care este secretul!

Alb-negru

Combinatia clasica de culori care caracterizeaza decorul minimalist. Aplicata la brazii de Craciun decorati, aceasta alegere de culori poate arata cu adevarat eleganta si este una dintre cele mai bune optiuni de culoare pentru interioarele caselor mici.

In plus, alb-negru sunt cea mai versatila optiune, deoarece puteti alege intre ele sa le utilizati ca culoare de baza si sa le cobinati cu orice alta culoare.

Rosu si verde

Aceste culori nu pot lipsi daca doriti sa decorati un brad de Craciun minimalist, dar fara a pierde aspectul clasic al pomilor de Craciun decorati. Trucul este sa folositi o versiune mata a acestor culori sau sa le purtati in versiunea lor cea mai opaca (chiar functioneaza cu alte culori). De exemplu, puteti decora un brad alb de Craciun cu globuri rosii sau albastre cu un finisaj mat.

Aur si argint

In cele din urma, pentru a da o nota finala decorului bradului de Craciun minimalist, trebuie sa adaugati un element care imbunatateste restul culorilor si da viata bradului de Craciun decorat. Pentru aceasta, auriul si argintiul  sunt perfecte.

Puteti utiliza aceste culori in mici detalii pentru a va lumina bradul minimalist de Craciun,cum ar fi steaua sau unele sfere.

Texturi

Daca iti doresti ca bradul tau minimalist de Craciun sa fie unic si sa atraga atentia, in ciuda simplitatii sale, trebuie sa acorzi atentie combinatiei de texturi care pot fi generate din materialele pe care le folosesti pentru a-ti decora bradul.

Lemn

Lemnul este perfect pentru a face un brad de Craciun minimalist, deoarece, in functie de textura sa este neteda sau aspra, aspectul sau poate deveni mai rustic sau mai modern,astfel incat va va permite sa experimentati diferite stiluri complementare pentru a decora un brad de Craciun. In plus, vei avea posibilitati mai mari de a combina decorarea bradului tau minimalist de Craciun cu cea a casei tale.

Hartie si carton

Daca ceea ce cautati este sa faceti un brad de Craciun reciclat pentru a profita de materialele pe care le aveti la indemana acasa,aceasta este o optiune foarte buna, care va arata, de asemenea, grozav si va va permite sa va exploatati creativitatea la maxim.