Fără categorie

In ce situatii este potrivita o tabla magnetica triptica?

Cu siguranta iti amintesti de clasica tabla neagra din anii de scoala, de senzatia buretelui ud pe care trebuia sa il folosesti pentru a o sterge si de mirosul de creta care ramanea pe degete. Poate acestea nu sunt chiar cele mai frumoase amintiri din timpul liceului, insa nu poti sa le neglijezi si, pentru a fi sinceri, poti recunoaste ca niciodata nu ti-ai dorit cu ardoare sa fii tu cel care va sterge tabla.

Din fericire, timpul trece, iar lucrurile evolueaza. Chiar si tablele de scris! Negrul a fost inlocuit cu alb, suprafata neprietenoasa, cu una magnetica, iar locul unde o poti gasi astazi a depasit de mult peretii institutiilor de invatamant. Iata in ce situatii o tabla magnetica triptica, disponibila la Viamond.ro, iti poate fi de mare ajutor!

In salile de clasa

Procesul de predare – invatare – evaluare este mult mai complex decat multi ar putea crede. Unul dintre principiile pedagogice de baza, care este universal valabil, expune urmatorul fapt: fiecare elev/student invata in propriul ritm si in stil propriu. Metoda clasica a sistemului educational romanesc nu respecta intru totul acest principiu.

Toti elevii trebuie sa inteleaga in acelasi timp. Profesorul dicteaza sau scrie pe tabla, apoi sterge, iar audienta este nevoita sa tina pasul. Folosind o tabla magnetica triptica, spatiul in care cel care preda poate sa-ti noteze ideile, astfel incat intreaga clasa sa aiba permanent informatia in fata ochilor, se tripleaza. In acest fel, tabla nu mai trebuie stearsa in mod constant pentru a face loc noilor elemente care apar pe parcursul lectiei.

In team-building-uri

Mai mult decat oricand, astazi, majoritatea firmelor incep sa ofere din ce in ce mai multa importanta relatiei dintre angajati. Acestia inceteaza sa mai fie doar niste numere dintr-un sistem si sunt priviti dintr-o perspectiva mult mai umanista. Comunicarea, adaptabilitatea si buna intelegere a colegilor devin cerinte obligatorii ale angajatorilor. O modalitate prin care poti imbunatati aceste aptitudini este sa participi la team-building-uri.

In cadrul acestora, se vor discuta idei, se va socializa si, de ce nu, distractia va fi in toi. Mai devreme sau mai tarziu, se va ajunge in punctul in care se vor cauta solutii in grup la o problema comuna.

Locul perfect unde toate ideile pot fi notate este o tabla magnetica triptica. Astfel, toata lumea va sti ce anume s-a discutat, ce urmeaza sa fie pus in dezbatere si cum pot fi combinate doua directii aparent opuse. La final, cea mai originala idee, rezultata prin imbinarea tuturor celorlalte, va iesi la suprafata!

In salile de sedinte

Daca lucrezi in mediul corporate, este mai mult decat sigur ca ai participat cel putin la o sedinta. In general, in aceste camere privite cu spaima de catre angajati, numite meeting rooms, se afla un ecran de proiecte sau un clipboard.

Pentru ca meeting rooms sunt destul de mici si pentru ca este mai simplu sa folosesti un instrument util decat doua mai putin utile, de ce sa nu folosesti o tabla magnetica triptica? Scrii cu markerul sau fixezi cu ajutorul magnetilor imagini, poti sterge oricand folosind un burete special si poti folosi suprafata alba drept ecran de proiectie! Optimizeaza-ti costurile si creste-ti afacerea!

Poti observa cu usurinta cum o tabla magnetica moderna poate fi folosita intr-o multitudine de situatii! Tu cum alegi sa o utilizezi?