Fără categorie

Servicii profesionale dezinsectie plosnite

Plosnitele de pat: optiuni de control de la tine

Plosnitele de pat sunt una dintre cele mai dificile probleme cu daunatorii de eradicat rapid. De departe, cea mai buna solutie pentru plosnite este sa angajezi o companie de control al daunatorilor cu experienta in controlul cu succes a plosnitelor. Din pacate, acest lucru poate fi costisitor si peste posibilitatile multor oameni. Daca simtiti ca nu va puteti permite sa angajati un profesionist si doriti sa incercati sa controlati plosnitele de pat, exista cateva lucruri pe care le puteti face. Cu sarguinta si rabdare si putina munca asidua, ai sansa de a scapa de plosnitele din casa ta.

Daca locuiti intr-un apartament sau intr-un condominiu, cel mai bine este sa alertati administratorul proprietatii. Un efort coordonat de control al plosnitelor de pat folosind o companie de control al daunatorilor este, in general, necesar in astfel de situatii. Plosnitele de pat se muta cu usurinta din apartament in apartament, multi oameni nestiind ca au o problema. Daca un apartament este infestat, unitatile adiacente (partea stanga, partea dreapta, deasupra si dedesubt) ar trebui sa fie considerate a fi infestate, daca nu se arata altfel prin inspectie sau monitorizare. Nu este suficient sa intrebi pe chiriasi daca au plosnite. Intr-un studiu recent, doar jumatate dintre rezidentii de apartamente ale caror case au fost stabilite ca au pat, insectele stiau (sau au recunoscut) ca au o problema cu plosnite.

Pesticidele singure nu sunt raspunsul la plosnite. Cele mai multe dintre pesticidele utilizate in mod obisnuit astazi, inclusiv produsele profesionale si produsele de consum promovate pentru controlul plosnitelor de pat, sunt in cel mai bun caz moderat eficiente in controlul acestor daunatori. Pesticidele trebuie utilizate cu grija pentru siguranta si cu atentie la aplicarea corespunzatoare pentru a functiona bine. ,,Bombele cu insecte” sau ,,fumigatoarele” cu aerosoli sunt, de asemenea, in mare parte ineficiente in eliminarea plosnitelor de pat. Insecticidele cu aerosoli ucid in principal insectele care sunt expuse si in afara ascunzatoarelor lor, nu pe cele ascunse in spatele plintelor, in crapaturile si crapaturile patului, sub marginile covorului si in pereti.

Pasi pentru controlul plosnitelor de pat

Stabiliti ce camere sunt infestate. Dormitoarele sunt principalele locatii pentru plosnite; cu toate acestea, orice camera in care oamenii dorm in casa poate oferi adapost pentru plosnite. Camerele de zi cu canapele si canapele extensibile sunt urmatoarele cele mai comune site-uri pentru plosnite.

De obicei, o infestare incepe intr-o camera si se raspandeste incet in alte locuri in care oamenii dorm. Cu cat gasiti si tratati mai devreme plosnitele de pat, cu atat va va fi mai usor sa scapati de ele. Asteptati prea mult si plosnitele de pat pot fi gasite in toata casa dvs.

Nu-ti arunca patul. In general, nu este necesar sa aruncati paturile sau asternuturile. Este scump sa inlocuiti lenjeria de pat si sunt sanse ca orice saltele, arcuri sau paturi noi pe care le aduceti in casa sa fie rapid reinfestate. Banii pentru a inlocui un pat sau o saltea ar putea fi cheltuiti mai bine pentru angajarea unui profesionist.

Creati un loc sigur pentru a dormi. Acest lucru este esential, deoarece ramanerea in propriul pat va reduce riscul de raspandire a plosnitelor in casa dvs. Daca te muti in alta camera pentru a dormi, in cele din urma vor urma plosnitele. Apoi veti avea plosnite in mai multe camere. Faceti-va patul un loc sigur pentru a dormi prin:

Decuparea si aspirarea saltelelor si a arcurilor si invelirea lor. Asternuti-va lenjeria de pat si spalati-l in apa fierbinte si uscati-l timp de cel putin 30 de minute (aruncati punga interioara dupa ce ati pus asternutul in masina de spalat, deoarece ar putea avea plosnite). Dupa ce ati aspirat plosnitele suspectate din pat, scoateti aspiratorul in aer liber si indepartati si aruncati punga. Achizitionati un set de invelisuri rezistente la plosnite de buna calitate pentru saltele si arcuri. Carcasele rezistente la plosnite sunt niste saci de tesatura in care glisati salteaua sau soclul. Fermoarele de pe carcasele plosnitelor de pat sunt proiectate pentru a fi suficient de stranse pentru a preveni scaparea chiar si a celor mai mici etape de viata ale plosnitelor. De asemenea, invelisuri bune rezistente la plosnite sunt tesute pentru a preveni plosnitele de pat sa te muste prin carcasa. O acoperire buna va prinde toate plosnitele de pat in saltea si soclu in interior si va fi neteda la exterior, oferind putine locuri pentru a se ascunde plosnitele. Sears, Target, Walmart si alte magazine pot vinde cofrete rezistente la insecte de pat, dar acestea pot fi achizitionate si online.

Sursa articol dezinsectie plosnite de pat