Fără categorie

Unde găsesc rapid o florărie care livrează și cadouri?

Probabil că atunci când vrei să cumperi un buchet de flori te gândești deja și la un alt cadou, motiv pentru care te întrebi unde poți găsi o florărie care livrează și cadouri. OkFlora este locul din care poți să cumperi atât florile cât și o cutie de baloane surpriza sau alte cadouri care să însoțească buchetul de flori și să îl facă mai interesant.

Cutii cu baloane cadou

O cutie cu baloane cadou poate fi utilizată în mai multe moduri, în funcție de ideea de la care pleci atunci când organizezi surpriza. Poți cumpăra cutia de baloane pentru a le umfla ulterior și pentru a face o surpriză atunci când consideri că este necesar sau poți să comanzi buchetul de flori și să îl livrezi cu tot cu baloane prin predare personală la adresa dorită. Ambele moduri de a oferi flori și baloane sunt interesante, dar vor trezi sentimente diferite. În funcție de modul în care planifici să surprinzi persoanele importante din viața ta, poți alege modul în care să faci o surpriză.

Coșuri cadou

Coșurile cadou sunt foarte interesante și se adresează în special familiilor. Atunci când trebuie să mergi în vizită, un coș cadou te poate salva din încurcătura și nici nu trebuie să te mai gândești să cumperi un cadou pentru fiecare persoană. Este mult mai simplu și mai ușor să oferi ceva în dar astfel. De asemenea, pentru cadouri corporate sau pentru a oferi un dar învățătoarei copilului, tot coșurile cadou sunt cele care te vor ajuta. Cumpără un buchet de flori superb și un coș cadou și nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate reprezintă cu siguranță un cadou foarte romantic. Poți oferi lumânări parfumate unei persoane despre care știi că este interesată de aromaterapie, fără să transmiți mesaje nedorite, dar poți face un astfel de cadou și iubitei sau soției tale. Evită însă să oferi în dar lumânări parfumate unei persoane despre care nu știi nimic. În primul rând există riscul să nu nimerești deloc aromele sale preferate, în al doilea rând există posibilitatea de a transmite un mesaj nedorit.

Vin și spumante

Un buchet de flori însoțit de un vin sau de un spumant este un cadou rafinat și apreciat de toată lumea. Poți folosi un astfel de cadou într-un moment romantic, dar poți oferi un astfel de cadou și managerului tău, mamei, unei prietene bune sau unei colege de serviciu. În funcție de relația pe care o ai cu destinatarul cadoului, o astfel de combinație „împachetată!” într-un Coș de Crăciun va transmite mesaje diferite, ceea ce înseamnă că reprezintă cea mai versatilă soluție pentru un cadou care să își atingă imediat scopul.

Jucării de pluș

Jucăriile de plus sunt potrivite în mai multe situații. Poți oferi o jucărie partenerei de viață, dar poți apela la astfel de cadouri și pentru Secret Santa de Crăciun, pentru a oferi un cadou unui prieten sau pentru un coleg de la birou. Pentru manager ai putea rămâne însă la sticla cu vin și flori, e o soluție mult mai sigură.