Fără categorie

Oferă celor dragi un cadou util – huse carcase și protecții pentru telefonul lor mobil

Tu și cineva drag doriți să aveți aceeași carcasă pentru telefon mobil, dar nu puteți găsi un design care să fie disponibil pentru cele două modele diferite de telefon mobil? Vrei să-i oferi partenerului tău o husă pentru telefon mobil, dar toate par prea normale sau prea banale pentru gusturile lui? Proiectarea propriilor huse telefoane personalizate este soluția. Nu numai pentru a-ți decora telefonul, ci pentru a face un cadou original în orice moment al anului. Este un cadou unic, personal și ieftin, care va fi pe placul oricui.

Avantajul unei huse personalizate este că poți pune orice suvenir în ea, nu trebuie să fie un desen sau un design dintr-un catalog. O fotografie poate fi imprimată pe carcasă fără probleme.

Avantajele huselor personalizate

Avantajul carcaselor personalizate pentru smartphone de la Etuo este că poți cunoaște rezultatul final înainte de a cumpăra o carcasă personalizată. Există un simulator cu ajutorul căruia poți explora diferite modele și poți alege între propriul design sau un design din catalogul firmei. Cu ajutorul simulatorului, vei putea vedea dacă designul selectat se potrivește ideilor tale, dacă fotografia arată bine sau conținutul important este tăiat și cum va arăta pe modelul telefonului tău înainte de a-l avea în mâini.

Husele personalizate sunt cadoul perfect pentru orice ocazie. Fie pentru un grup de prieteni sportivi care doresc blazonul echipei lor pe mobil, un cuplu care dorește o husă potrivită sau prieteni care doresc să împărtășească acest accesoriu versatil, o husă mobilă personalizată este cadoul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților, zile de naștere sau Crăciun. Nu este necesar ca toate carcasele să fie exact la fel, de aceea, poți alege ceea ce este pe placul fiecăruia.

Unul dintre avantajele carcaselor de telefon personalizate este că pot compune o imagine globală între toți, au aceeași temă, dar concentrate într-un mod diferit sau complementar. Poți împărți o fotografie în mai multe huse sau o propoziție care se termină atunci când ești împreună cu celălalt.

Carcasele ieftine personalizate de telefon mobil îți vor permite să ai mai multe modele pentru telefonul tău, astfel încât să le poți schimba ori de câte ori îți dorești. O husă, pe lângă faptul că este o protecție esențială pentru a evita spargerea telefonului, poate fi, de asemenea, un element care poate fi combinat cu îmbrăcămintea ta sau cu diverse accesorii, precum gențile sau curelele. Poți personaliza carcasa cu culori sau modele care se potrivesc stilului tău personal sau accesoriilor obișnuite.

Fiind o husă personalizată, nu există nici o limită în alegerea culorilor sau formelor pe care dorești să le implementezi. O carcasă poate fi un alt complement al stilului personal, un ornament interschimbabil pentru fiecare situație sau oportunitate.

Toate carcasele de la Etuo sunt carcase pentru dispozitive mobile personalizate, care acoperă doar partea din spate și lateralele telefonului. Aceste carcase sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent, care garantează siguranța telefonului mobil.

Crearea propriei carcase personalizate nu implică renunțarea la calitatea carcasei, căci modelele acestea sunt la fel de groase și rezistente precum cele obișnuite.