Fără categorie

Găsirea rochiei de mireasă ideală pentru tipul tău de corp nu a fost niciodată mai simplă | edenbride.ro

Este un fapt universal că toate corpurile sunt frumoase și, odată cu evoluția mediului din industria modei, tot mai multe firme se îndreaptă către o strategie de design, în special când vine vorba de îmbrăcămintea de mireasă. Pe măsură ce mai mulți designeri realizează că populația curbă este uneori lăsată în urmă, ei prind și creează colecții curbate. Acum își dau seama că viitoarea mireasă tipică nu mai este cautată acea mărime mică, ci mai degrabă mărimile mari se caută.

Este sigur să spunem că o nouă eră a modei de nuntă a sosit, pe măsură ce designerii se îndreaptă către un concept de rochie. Există o gamă mai largă de dimensiuni și modele de rochii de mireasă. Este esențial să rețineți că incluziunea mărimii nu este un concept unic. Oferirea de rochii de mărime plus pentru vânzare este doar începutul. O atenție deosebită trebuie acordată pentru a crea stiluri care flatează contururile miresei, pentru a permite tuturor femeilor să se simtă mai bine.

Pentru a vă asigura că o mireasă cu forme mai curbate arată cel mai bine, potrivit ar fi să căutați diferite modele de rochii mireasă ieftine. Designerii fac adesea greșeala de a include o gamă de mărimi plus în colecțiile lor, dar acest lucru nu se traduce neapărat într-un anumit tip de rochie de mireasă.

Rochia perfect modelată pentru un fizic atractiv

Indiferent de aspectele tale fizice – formă, mărime sau caracter fizic – rochia ideală este acolo. Câteva criterii importante trebuie luate în considerare atunci când faceți cumpărături pentru a vă facilita căutarea. Cu o croială perfectă, orice rochie se poate potrivi oricărei figuri. Recomandat ar fi să vă concentrați mai degrabă asupra părților corpului cărora doriți să atrageți atenția decât asupra formei rochiei. De exemplu, alegerea unei linii A poate fi potrivită pentru tine dacă vrei să atragi atenția asupra taliei tale.

Sfaturi de cumpărături pentru miresele care doresc să-și evidențieze busturile

Topurile cu corset pentru miresele care doresc să pară mai mari în jurul sânului, nu numai că definește sânul, dar produce și o formă minunată de corset. De asemenea, puteți să amestecați un corset cu un aspect de pe umăr dacă vă bucurăți de sânul mai mare și vă gândiți să alegeți o îmbrăcăminte care să prezinte regiunea respectivă. Creează echilibru și direcționează privirea în sus.

Sfaturi de cumpărături pentru miresele care doresc să-și arate curbele

Deși se bucură de o siluetă potrivită, clientele cu corpuri curbate nu vor să accentueze prea mult burta. Persoanele care se potrivesc acestei descrieri poate să poarte o rochie cu corset sau cu volan. Designele cu corset funcționează de minune, deoarece strâng cu adevărat talia și arată o siluetă minunată pentru corpurile mai curbe.

Sfaturi pentru miresele înalte care cumpără rochii de mireasă

Rochiile de mireasă sunt construite pentru doamnele înalte, spre deosebire de majoritatea celorlalte rochii sau produse de pe piață. Ai putea fi uimit să descoperi că acum accepți stilul de sirenă pe care l-ai respins cândva. Modelele de teacă și coloane care nu se aderă arată deosebit de minunat pe formele mai înalte.