Fără categorie

5 accesorii de care ai nevoie atunci cand vrei sa faci corect manichiura

In momentul in care vrei sa inveti sa faci corect manichiura, cea mai buna solutie pentru tine este sa iti cumperi in primul rand accesoriile pentru unghii. Alege de fiecare data doar produse de calitate si vei descoperi cat de usor poti obtine manichiura dorita. Iata care sunt cele mai importante instrumente de care ai nevoie.

Un aspirator pentru praful de unghii

Atunci cand vrei sa iti cumperi un aspirator pentru praful de unghii, poti da click aici pentru mai multe detalii despre produsele hotnail.ro. Vei vedea o gama completa, care sa te ajute sa obtii manichiurile dorite. Aspiratorul te ajuta sa nu inhalezi praf in momentul in care iti faci unghiile, iar daca tu esti tehniciana si faci unghii pentru clienti, atunci cea mai buna solutie pentru tine este un aspirator profesional, care sa nu lase praful sa se ridice in aer.

O pila profesionala

Vei avea nevoie si de o pila profesionala pentru unghii care se va dovedi extrem de utila in special in momentul in care faci unghii cu gel. O astfel de pila te va ajuta sa demontezi mai usor unghiile pe care le pui si sa le finisezi pe cele pe care le construiesti. Gelul nu poate fi pilit cu o pila clasica pentru ca este foarte dur. In acest sens, poti folosi ori pilele electrice, care sunt cele mai recomandate, ori pilele de carton, dar dureaza extrem de mult pana reusesti sa iti termini manichiura si exista riscul sa te ranesti din cauza suprafetei mari a pilei.

Oje semipermanente si alte accesorii

Cu oje semipermanente vei putea sa creezi manichiura dorita in forma si culoarea pe care o vrei. Atunci cand lucrezi la salon este important sa ai cat mai multe astfel de produse pentru unghii, pentru a putea raspunde cerintelor tuturor clientilor tai. In momentul in care nu ai ceea ce isi doresc clientele si acest lucru se repeta, ele vor alege o alta tehniciana care sa le ajute cu unghiile astfel incat sa nu fie nevoite sa gaseasca mereu solutii de compromis.

Geluri de constructie de buna calitate

Gelurile de constructie de buna calitate sunt de asemenea foarte utile pentru ca doar cu ajutorul lor vei putea sa obtii constructii de calitate, care sa nu se desprinda si care sa nu genereze alergii clientelor tale. In momentul in care nu folosesti geluri de slaba calitate, cu siguranta multe dintre clientele tale vor alege sa plece. Ideal ar fi sa cauti solutii la preturi rezonabile, care sa te ajute sa obtii rezultatele de care ai nevoie si sa iti mentii clientele fericite.

Alege de fiecare data produsele care sunt solicitate de clientele tale. Exista sansa ca unele dintre ele sa aiba anumite cerinte si anumite dorinte pe care e bine sa le atingi atunci cand vrei sa te asiguri ca vor reveni in salonul tau. Unele dintre aceste cerinte sunt culorile. Oferind o paleta cat mai larga de culori, vei putea sa raspunzi la cat mai multe astfel de cerinte.