Fără categorie

Nicio grija cu solutiile de ambalare iPack

Mereu cand vrem sa depozitam sau sa transportam ceva, de exemplu alimente, produse fragile sau sticle de bauturi, ne facem griji pentru siguranta acestora. Si astfel, alegem cele mai bune solutii in acest sens.

Vinul, una dintre cele mai consumate bauturi si totodata cea mai apreciata, in cazul celor vechi si rare, trebuie oferit in ambalaje specifice, care sa eclipseze valoarea si importanta acestuia.

In multe situatii, o sticla de vin bun poate fi un cadou potrivit, atat in cazul barbatilor cat si al femeilor. De accea si alegerea modului de transport al acestuia trebuie aleasa la fel de atent ca si bautura in sine, atat in ceea ce priveste aspectul cat mai ales siguranta atunci cand cutia este manevrata.

Magazinul iPackOnline ne pune la dispozitie numeroase solutii pentru ambalare si transport pentru sticle, cutii speciale atat pentru transport cat si pentru depozitare, realizate din carton de cea mai buna calitate CO5 sau CO3. Produsele oferite de catre ei, atat cutii transport cat si alte materiale specifice, precum folii de protectie, folii de ambalare sau profile de separare sunt perfecte pentru companiile care produc diverse bunuri de consum.

Indiferent ca le vrem doar pentru depozitare, doar pentru transport sau avem nevoie de un ambalaj care sa si arate bine, in acest magazin putem gasi ceea ce avem nevoie. Modelele lor sunt atat rezistente si functionale cat si elegante si moderne. Asadar, putem uita de solutiile clasice ca impaturirea sticlei in nu stiu ce folii si hartii, care sa ii ofere un aspect urat si mai mult, sa strice ocazia decat sa o faca si mai placuta.

Cutiile celor de la iPack sunt realizate pentru ambalarea manuala asa ca este posibil sa nu poata fi utilizate si in cazul fabricilor care au linii de ambalare automatizate. Insa aceasta nu este o problema, fiind usor de utilizat si de manevrat.

Ce avantaje ne oferam asadar aceste cutii transport sticle in comparatie cu altele? De la calitatea cartonului utilizat si pana la sistemele de inchidere si deschidre ale acestora. Desi simple si destul de intuitive, sunt foarte rezistente. Putem astfel sa aruncam o cutie si de la o inaltime de peste un metru iar sticla ambalata in aceasta nu va pati nimic. Asa ca nu mai este nevoie sa ne ingrijoram nici daca alegem sa trimitem cuiva o sticla, daca alegem aceste sisteme de ambalare si transport.

Din magazin, clientii pot alege dintre numai putin de 12 tipodimensiuni, potivite pentru nevoile lor. De aici pot achizitiona produse atat persoanele fizice cat si juridice, ofertele fiind la fel de bune si de avantajoase. Printre acestea, reducerea de 20% la comenzi ce depasesc 350 de lei. Totodata, numeroase produse pot fi gasite la preturi reduse in fiecare zi.

Solutiile de ambalare si transport din magazin sunt gandite atat pentru a fi rezistente si sigure dar si cat mai compacte, de aceea nu ocupa mult spatiu nici cand sunt impaturite, asa cum sunt trimise catre clienti dar nici in forma normala.