Fără categorie

Trimiterea mesajului cu florile potrivite

A trimite flori cuiva iubit înseamnă foarte mult. Florile nu sunt trimise doar cu o ocazie specială, poți trimite flori unui prieten, soțului tău sau părinților oricând vrei să știe că le apreciezi. Dar nu orice fel de floare va trimite același mesaj. Culorile diferite ale florilor vor avea o semnificație diferită.

Majoritatea oamenilor nu știu asta și de aceea trimit un buchet de flori galbene strălucitoare mamelor lor de Crăciun, fără să știe ce poate însemna. Florile nu sunt doar pentru a înveseli pe cineva, florile au o semnificație secretă și, dacă nu ești atent, s-ar putea să ajungi să trimiți informații greșite persoanei greșite. Floriografia este numele de lux folosit pentru a descrie limbajul secret al florilor.

Iată câteva floriografii pentru tine.

Salcâmul poate fi o alegere bună dacă îi trimiți flori prietenului tău. Acesta nu este cu adevărat romantic, dar este un tip unic de floare de ales.
Când vine vorba de cineva de care ai o pasiune secretă, atunci trimiterea florilor Agapanthis va fi o idee inteligentă și romantică. Puteți alege albastrul sau chiar cel alb care va trimite aceeași semnificație.
Atunci când trimiteți flori soției sau iubitei dvs., Asterul va fi cea mai bună alegere. Soarele mare ca florile le va taia respirația. Când faceți cumpărături pentru flori de tip Aster, veți avea mai multe culori din care să alegeți, iar aceasta va depinde de culoarea preferată a soției sau prietenei tale.
Când plănuiți să trimiteți flori de noroc unei femei, atunci florile Bells of Ireland sunt cele pe care ar trebui să le trimiteți. Acest tip de flori poate fi amestecat cu orice alt tip de floare și încă arată grozav. Majoritatea oamenilor folosesc buchetul de flori Bells of Ireland pentru decorarea nunții.
Dacă „noroc” este pentru un bărbat, atunci cea pe care o poți trimite sunt flori de camelie. Cu toate acestea, când vine vorba de camelie, culoarea florii va spune o semnificație cu adevărat diferită.

Vezi aici seminificatie trandafiri galbeni .
Când trimiți cuiva o camelie roz, de fapt le spui că tânjești după ea.
Când trimiți camelie roșii, îi spui cuiva că „ești rama din inima mea”
Camelliile albe sunt trimise atunci când îi spun cuiva că sunt adorabili.
Când îți este dor de cineva, atunci cel mai bun tip de floare pe care îl poți trimite este floarea de garoafe.
Pentru ziua mamei sau când ai doar ce să-ți faci mamei să umple specială, îi poți trimite un banchet de garoafe albe. O altă alegere bună pentru mama ta Flori de mușchi.
Când încerci să trimiți pe cineva pe care l-ai văzut pentru prima dată și ți-a plăcut ca dragoste la prima vedere și vrei să îi trimiți flori care să trimită automat acel mesaj pentru tine, apoi să trimiți flori Gloxinia. Florile Gloxinia sunt cu adevărat adorabile și unisex, indiferent de culoarea pe care o alegeți.